offline Sfota praktykant
|
|
Komentarz do zdjęcia: #1
| |
Reklamy Google | |
offline Irafe praktykant
|
|
Komentarz do zdjęcia: #1
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Niezbędna i obowiązkowa jest dobra kuchenka. Ja najbardziej jestem przekonana do kuchenek elektrycznych, są one moim zdaniem najlepsze. Na stronie: https://www.oleole.pl/kuchnie,h1.bhtml jest szeroki wybór takich kuchenek w dobrych cenach. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. |
| |
Gość: Greta12 praktykant |
W dzisiejszych czasach musi być też płyta indukcyjna. Ja postawiłam na model Electrolux z serii flex i jestem bardzo zadowolona. Wielką zaletą jest to, że można połączyć dwa pola grzewcze w jedno duże, a także funkcja włączania i sterowania okapem automatycznie przez płytę. |
| |
Gość: Marcinw praktykant |
Jeśli chodzi o komfort kuchni polecam kran z ruchomym wysuwanym perlatorem. Gdy jest potrzeba można łatwo opłukać każdy zakątek zlewu lub większych garnków i patelni.. Napisaliśmy szczegółowy artykuł pomocny przy wyborze lodówki: https://www.restartagd.pl/jaka-wybrac-lodowke/ |
Komentarz do zdjęcia: #3
| |
Reklamy Google | |
Gość: Baśka3 praktykant |
|
| |
Gość: darxok praktykant |
Kuchnia to miejsce w domu gdzie potrzebna jest największa ilość przedmiotów i akcesoriów. Zeby wyposażyć kuchnie w niezbędne akcesoria do gotowania, przechowywania i podawania posiłków wystarczy odwiedzić sklep https://radochygospochy.pl gdzie asortyment pozwoli na skompletowanie wszystkiego niezbędnego w kuchni. |
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Na pewno w każdej kuchni powinien znaleźć się okap! Ja kiedyś nie miałam przez długi czas i meble mi się zniszczyły! Cała okleina odeszła i wyglądało to strasznie. Teraz mam okap od Ciarko Design i używam go zawsze gdy gotuję. Na pewno nie popełnię już takiego samego błędu. |
| |
Gość: unlappy praktykant |
|
| |
Gość: Elcia praktykant |
Wydaje mi się, że w kuchni bardzo przydatna jest indukcja. Jakiś czas temu sama postanowiłam zakupić płytę indukcyjną (SenseBoil electroluxa) i uważam, że bardzo bardzo ułatwia mi życie. Płyta sama rozpoznaje moment zagotowania się wody i redukuje moc. Jest to mega przydatna funckja i dzięki niej jestem spokojniejsza. |
|
Kuchnia - jakie sprzęty są w niej niezbędne
«
Powrót do galerii: Kuchnia - jakie sprzęty są... | «
Powrót do grupy: Galeria wnętrz
Ostatnio na forum
- Dekoracje ścienne cz. 2 Liczba postów: 12 Grupa: Galeria wnę... W takim razie jeżeli chodzi o stylowe i nowoczesne Obrazy Drukowane to na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na ofertę sklepu SW-Decore u których znajdziecie swiet...
- Nieduże mieszkanie dla pary urządzone w eleganckim... Liczba postów: 1 Grupa: Galeria wnę...
- 4 pomysły na aranżację wnętrz o „uzdrawiającej” mo... Liczba postów: 2 Grupa: Galeria wnę...
- 5 rad jak stworzyć dziecku pokój marzeń Liczba postów: 4 Grupa: Galeria wnę... Szanowni Państwo, Warto postarać się, aby kolorystyka ścian była stonowana. Do malowania ścian warto zastosować farbę, która zapewni trwałość koloru, jak równie...
- Dekoracje ścienne Liczba postów: 63 Grupa: Galeria wnę... Czy wiecie, która firma posiada w ofercie tapety do przedpokoju. Lubię nowoczesne tapety z elementami kwiatowymi. Jak na razie znalazłam w Internecie sklep Pasi...