Cześć :)
Właśnie jesteśmy na etapie planowania remontu naszego
mieszkania i największym zadaniem jakie teraz przed nami
stoi to właśnie kuchnia, a dokładnie wykonanie do niej
mebli na wymiar. Może jednak lepiej i taniej będzie
dobrać już elementy gotowe, tylko wtedy nie jestem pewny
czy będzie to dobrze wyglądało bo jednak co do centymetra
ciężko będzie ją tak spasować. No i jaki mniej więcej
budżet trzeba będzie według was tutaj szykować, może
ktoś ostatnio robił nową u siebie?
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Trzeba przyznać, że nie jest to łatwe zadanie, my po dłuższych przemyśleniach wybraliśmy kuchnie na wymiar ze względu jednak właśnie na te bardzo dokładne dopasowanie pod względem wymiarów oraz zachowanie funkcjonalności. Żonie wymarzyły się białe fronty na wysoki połysk i ostatecznie takie też wybraliśmy u stolarza. Wyszły ładnie i pasują ogólnie do takiego stylu skandynawskiego. Na pewno cenowo wyjdzie drożej, jednak myślę że warto dopłacić. |
Ten post był edytowany przez Bordon44 dnia: 13 września 2021, 07:58 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Dokładnie, sami długo walczyliśmy z kuchnią jak ją zrobić żeby było zarówno ładnie, ale i funkcjonalnie. Muszę przyznać, że nie jest to proste zadanie tym bardziej z ograniczonym budżetem. Jednak wydaje mi się że najlepszą z opcji jest zrobienie jej na wymiar, na pewno będzie drozej i dłużej trzeba będzie poczekać ale jak ma być to kuchnia na długie lata to też nie ma co za bardzo oszczędzać |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
I jak już na coś się może zdecydowaliście, czy jeszcze nie? U nas wybór był prosty ponieważ mamy dość specyficzną kuchnię więc nie byłoby szans znalezienia odpowiedniego zestawu gotowego w marketach budowlanych i sklepach meblowych, więc kuchnie na wymiar była jednym słusznym wyjściem jeżeli chodzi o połączenie stylu bo chcielibyśmy mieć piękną białą kuchnię w wysokim połysku, ale i żeby wszystko się ładnie zmieściło. |
Ten post był edytowany przez Emilek43 dnia: 30 września 2021, 08:12 | |
| |
offline scesny doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mobile Application praktykant |
Thank you for all your effort on this web page. Debby take
interest in engaging in investigations and it's really easy
to see why. Most of us learn all regarding the lively mode
you make powerful suggestions through the web site and in
addition welcome response from the others on the area of
interest while our own simple princess is undoubtedly being
taught a great deal. Take pleasure in the rest of the new
year. You are conducting a pretty cool job. blog |
| |
offline inka34 praktykant
|
Ja mogę Ci z czystym sercem polecić stworzenie swoich własnych mebli. Naprawdę meble na wymiar to super opcja. Wiem co mówię, bo sama niedawno remontowałam kuchnię, a z racji tego, że jest niewymiarowa musiałam skorzystać z takich usług. Jest to też dobra opcja, jeśli nie ma nic fajnego w sklepach. Ja osobiście korzystałam z usług https://indecokrakow.pl. Może pomoże Ci coś wybrać. Dobrze jest przejrzeć oferty. Najważniejsze, żeby kuchnia była wygodna i funkcjonalna. |
| |
offline marta89 fachowiec
|
Poszukuje firmy, która projektuje, produkuje i zajmuje się montażem hal magazynowych. Bardzo ważna jest dla mnie solidna konstrukcja. Do tej pory wyszukałam w Internecie firmę Skeleton. Czy ktoś z was korzystał z ich usług i może podzielić się opinią? https://gierszewski.pl/23/kuchnie-i-jadalnie< /a> |
| |
Gość: karalis praktykant |
A kuchnia z drewna wchodzi w grę? Z ofertą https://kuchnieasto.pl/oferta/kuchnie-drewnia ne/ także i mi udało się zadbać o wnętrze tego typu. Wygląda to faktycznie atrakcyjnie a przygotowywanie potraw w takim otoczeniu daje niezmiernie duzo frajdy. Przez co zalecam skupic sie na tym aspekcie! |
| |
Konto usunięte praktykant |
Elastyczna wylewka to jedno z najbardziej praktycznych rozwiązań dostępnych w bateriach kuchennych. Może być dowolnie wyginana, przez co usprawnia korzystanie ze zlewozmywaka zarówno podczas mycia naczyń, jak i kuchennych porządków. Jaką baterię wybrać i czym się kierować? Wiele informacji znalazłam na https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/bateria-ku chenna-z-elastyczna-wylewka-jaka-wybrac-3169.html |
|