offline ![]() pozytywka fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ReginaB kierownik
![]() |
Sama też jestem zwolenniczką mebli na wymiar, a
szczególnie takich ofert, jak ta w szafynawymiar.waw.pl . |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() MebleJeziorny.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: arna praktykant |
Tak jest dom powinno się urządzać zgodnie ze swoimi upodobaniami. Co do tych mebli robionych pod wymiar to nie jestem przeciwniczką, ale moje kupione w domizdrowie.pl gotowe szafki mają juz kilka ładnuch lat i jakoś wcale na nie nie narzekam. Fakt zdecydowałam się wtedy na opcję z laminatem i to był strzał w 10 nawet mój kociak nie daje im rady, jednak nie pozwalam mu na nich ostrzyć sobie pazurków. |
| |
offline ![]() marcin_kowalski doświadczony
![]() |
My mamy meble kuchenne z Estaco, firma solidna, używają naprawdę dobrych jakościowo, eleganckich materiałów i elementów od renomowanych producentów. Dużym plusem mebli na wymiar jest to, że można w 100& dopasować je do swoich upodobań, potrafią doradzić, czasami potrzebna jest obiektywna ocena fachowca. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Unistyl24.pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: judyta praktykant |
Jakość moim zdaniem jest bardzo podobna ale największą zaleta takich robionych pod wymiar jest idealne dopasowanie sobie do powierzchni. Złaszacza jak się ma tak nieustawną kuchnie jak nasza. Jedynie co to stół i krzesła warto kupic normalnie, a możecie zerknąć do mebluj dom jakież oni maja teraz nowości i promocje. My juz sobie upatrzyliśmy fajny stół cardier i do niego piękne krzesełka nobel. fajne nawet pieniądze udało się nam zaoszczędzi jak raz bedę miała na nowe dodatki. |
| |
offline ![]() ceglany inżynier
![]() |
Ja póki co zastanawiam się nad płytkami do kuchni otwartej na salon. Znalazłem ciekawy poradnik tutaj http://www.matkamezatka.pl/2017/04/pytki-cera miczne-do-salonu-jaki-rodzaj.html . Myślę, że warto czytać takie porady przed realizacją remontu. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Pod kątem wykorzystania przestrzeni, nie ma w ogóle
porównania takie rozwiązanie do mebli gotowych. |
| |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
|
Kuchnia na zamówienie czy nie?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...