Kuchnia w bieli

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

27 września 2016, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Biała kuchnia jest piękna, oczywiście jak jest zadbana a nie zakurzona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 15:08

Użytkownik Gandalf89 napisał: Biała kuchnia jest piękna, oczywiście jak jest zadbana a
nie zakurzona.

To przede wszystkim warto zaiwnesować w dobrą farbę. W kuchni to podstawowoa sprawa tak naprawdę. Chodzi o to, żeby ewentualne zabrudzenia też prosto usuwać. Na sufit to może być Śnieżka Kuchnia Łazienka, ma dodatek silikonu. Na ściany bym dał Max Latex też tego producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2016, 16:11

A czy według Was takie dodatki dodają kuchni stylu http://countryavenue.com/product-pol-889-Szkl ana-mietowa-butelka-na-wode.html? Może jesteście w stanie zaproponować jeszcze coś innego?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 10:49

Użytkownik robetosN napisał: Użytkownik Gandalf89 napisał:
Biała kuchnia jest piękna,
oczywiście jak jest zadbana a

nie zakurzona.

To przede wszystkim warto zaiwnesować w dobrą farbę. W
kuchni to podstawowoa sprawa tak naprawdę. Chodzi o to,
żeby ewentualne zabrudzenia też prosto usuwać. Na sufit
to może być Śnieżka Kuchnia Łazienka, ma dodatek
silikonu. Na ściany bym dał Max Latex też tego
producenta.

Dobre farby, właśnie dopasowane stricte do kuchni. Ważne, aby nie malować jakimś rozcieńczonym szajszem, który zbiera gips ze ściany.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2016, 10:24

Osobiście bardzo podobają mi się białe kuchnie. Sprawiają wrażenie czystych i eleganckich. Bardzo oryginalne i ładne projekty robi firma Mobiliani Design z Bydgoszczy. http://mobilianidesign.pl/projektowanie-wnetr z/kuchnia-w-stylu-white-chocolate/ tutaj np. jest przykładowy ich projekt kuchni w stylu "White Chocolate". Jak widać, ze zdjęć bije klasyka, elegancja ale również oryginalność.
Wogóle polecam tą firmę, są nastawieni w bardzo pozytywny sposob do klienta, potrafią się idealnie wpasowac w potrzeby ;) Tak bylo w moim wypadku ;)

Pozdrawiam

Ten post był edytowany przez monikabert90 dnia: 20 października 2016, 12:34
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2016, 09:15

Ja myślę nad taką kuchnią. Tylko na wysoki połysk.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2016, 01:16

Jak dla mnie jak jest coś całe w bieli to kojarzy się za bardzo szpitalnie

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2016, 07:47

Andrzej, przecież szpitale to teraz królestwo zieleni i wszelkiego rodzaju odcienie pomarańczowego koloru, a biel w kuchni dlaczego nie, może być, aby niebyła cała biała bo to to faktycznie już trochę przesada. W mojej kuchni mam zestaw z bestmeble4you.pl gdzie górne są białe, dolne czerwone, a blaty w kolorze trawertynu. Wygląda to bardzo ładnie, a połysk frontów tylko dodaje uroku i ja jestem jak najbardziej za bielą w kuchni, która moim zdaniem daje niepowtarzalny subtelny klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2016, 14:40

Kuchnia tylko w białej kolorystyce nie jest dobrym rozwiązaniem, ponieważ bardzo szybko nam się znudzi, warto postawić na kontrast kolorystyczny także w postaci dodatków, tak aby kuchnia stale nas zaskakiwała i nie była monotonna.

www.Chene.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 18:56

A mnie właśnie się podoba biel w kuchni. Może faktycznie nie wszystko w bieli ale jako kolor dominujący to tak. I na ścianie ładna, retro płytka w bieli - taka Armonia. Albo biel i ciemny brąz, naturalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 276 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 468 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 142

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >