Kuchnia w bieli

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

17 maja 2016, 10:28

Zgadzam sie: good 0 bad

I cały kurz. Wbrew pozorom czarne kuchnie nie są funkcjonalnym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2016, 09:18

Zgadzam się. Poza tym czerń moim zdaniem przytłacza, a dla mnie kuchnia to miejsce radosne. W domu rodzinnym miałam czarne meble, ale w końcu wymogłam na rodzicach, by zmienili je na jakieś "cieplejsze". Teraz mają w kolorze drewna, ja niedawno postawiłam właśnie na białe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2016, 15:20

Białe kuchnie są w porządku. Najlepiej w ogóle zdecydować się na styl skandynawski. Można znaleźć naprawdę ładne rzeczy codziennego użytku. Od babci (sic!) dostałem ostatnio czajnik emaliowany, taki jak tu, lecz nie wiem, czy z tego sklepu: https://www.whitehousedesign.pl/Czajnik_emali owany_szary

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 06:44

Miel w połączeniu z czernią bądź drewnem. Według mnie najlepsze kuchnie

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 00:15

Marzy mi się nowa kuchnia, a szczególnie meble... Chyba czas wprowadzić marzenia w czyn;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 00:55

zarówno czarne jak i białe meble maja swoje plusy i minusy ale trzeba przyznać, że efektownie się prezentują;) ja chyba zdecydowałabym się na inne kolory. Póki co odkładam pieniądze na meble do kuchni albo salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2016, 14:42

Witam, jak najbardziej meble kuchenne na zamówienie się sprawdzą :) Siostra u siebie robiła i jest zadowolona, ładnie to wygląda. Połączona biel z brązem czyli białe blaty a reszta w kolorze ciemniejszym. Co prawda kuchnia jest niewielka ale planują zburzyć ścianę i zrobić jadalnię tzw "otwartą kuchnie". Jakbym miała wybierać firmę czy studio teraz na pewno zdecydowałabym się na http://kuchniebb.pl Bardzo mili i przyjemni fachowcy. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2016, 22:17

Słyszałam, że ostatnio ciekawą opcja są meble modułowe. Ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć?:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2016, 05:59

Ja niedawno zakupiłam i nie żałuję. Wyglądają bardzo efektownie i są mega funkcjonalne:) można je dowolnie przestawiać więc na nudę nie będziesz narzekać;)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2016, 11:18

Warto zapoznać się z ofertą BRW i nową kolekcją mebli modułowych Possi Light. W końcu pomyślano o zmiennych charakterach kobiet :D Sama decydujesz o kolorach, nóżkach i innych detalach. Meble wyglądają super, widzę je już w moim salonie. Jutro wybieram się na zakupy. Postanowione! ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 498

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >