Kulbat

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

9 stycznia 2013, 14:34

Zgadzam sie: good 1 bad

Hej! Znacie może tą firmę ? Jak ona wykonuje lustra ? I jakie mają jeszcze oferty? Może coś powiedziec na ten temat ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2013, 10:25

Zgadzam sie: good 2 bad

Ja coś o nich słyszałem ze sie zajmują jeszcze róznymi innymi rzeczami, własnie sie zastanawiam czy sie do nich nie zgłosić w sprawie kabiny prysznicowej, bo mi sie popsuła a kolega mi powiedział to sa najlepsi fachowcy ;) To trzeba się przekonać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2013, 11:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Mówicie o www.kulbat.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2013, 08:21

Najwidoczniej, przecież jest w temacie.
Oprócz luster montują też drzwi, balustrady, kabiny, daszki i inne przeszklenia. Ja dopiero czekam za wykonaniem. Ogólnie w porządku goście.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2013, 09:34

Zgadzam sie: good 2 bad

Jestem zdania, że warto w nich zainwestować, oferują naprawdę dobrą jakość. W przeszłości miałam z nimi styczność, zanim wyjechałam do Warszawy.
I jak Jakub, jakieś wrażenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2013, 09:44

Ja się dołączę i potwierdzę dobrą rekomendację. Ja właśnie zamawiałem u nich kabinę prysznicową. Wykonali kawał dobrej roboty dostarczając mi odpowiedni model. Wielki pozytyw dla nich i warto naprawdę korzystać z usług tej firmy. Nie ma się co zastanawiać.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2013, 08:10

nie mam pojęcia jak inne produkty, ale kilka zamówionych drzwi ze szkła u tej firmy prezentuje się okazale. staranność i dobra jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 499

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >