Kupić czy wynająć lokal na biznes?

« Powrót do artykułu: Kupić czy wynająć lokal na... | « Powrót do grupy: Wnętrza

27 marca 2018, 10:46

Zgadzam sie: good 0 bad

To zależy od stabilności Twojej działalności. My działamy już od 8-9 lat a dopiero w zeszłym roku, przy współpracy z firmą www.auto-finance.pl udało się znaleźć środki na sfinansowanie nieruchomości pod biuro własnościowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2018, 10:23

jak szukacie biura do wynajęcia to polecam firmę www.gwiazda.info :))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2021, 21:55

Lokali z przeznaczeniem biurowym moim zdaniem jest naprawdę sporo, więc nie powinniśmy mieć jakiegoś dużego problemu, aby po prostu wybrać odpowiednie. Należy po pierwsze określić własne potrzeby. Możemy również wykorzystać do tego takie portale, jak https://paletabiur.pl/ znaczące ułatwienie pracy, prosty interfejs, wygodne szukanie

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2024, 09:04

Jednym z kluczowych aspektów inwestowania w lokale użytkowe jest ich potencjał do generowania długoterminowego cash flow, co jest szczególnie atrakcyjne dla inwestorów poszukujących stabilności. Przy odpowiednim zarządzaniu, nieruchomości te mogą przynosić regularne dochody przez wiele lat. Więcej o potencjale inwestycji w lokale użytkowe można przeczytać tutaj https://kb.pl/porady/inwestycja-w-lokal-uzytk owy-dlaczego-jest-oplacalna-_wp24/. Utrzymywanie lokalu w dobrym stanie technicznym i estetycznym jest kluczowe dla zachowania wartości inwestycji.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2024, 09:33

buy lasix uk

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2024, 09:46

diflucan canada

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2024, 10:05

lyrica 150 mg price

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2024, 08:37

Niezależnie od tego, którą opcję wybierzesz, kluczowe jest stworzenie wnętrza, które przyciągnie klientów i będzie funkcjonalne. Jeśli planujesz otworzyć lokal gastronomiczny, mogę z pełnym przekonaniem polecić projektowanie lokali gastronomicznych przez firmę Beso.

Zespół Beso Pracownia specjalizuje się w tworzeniu unikalnych i funkcjonalnych wnętrz, które naprawdę robią wrażenie. Kiedy otwierałam swój lokal, bardzo pomogli mi w dopracowaniu każdego detalu, od układu przestrzeni po wybór odpowiednich materiałów i kolorów. Dzięki ich wsparciu udało mi się stworzyć miejsce, które klienci uwielbiają i do którego chętnie wracają.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 364

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >