Gość: oleczka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: olgita praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: cecylia89 praktykant |
|
| |
offline januszkk kierownik
|
Zdecydowanie pierwotny. Z jakiego powodu? Mieszkanie dla
Młodych. W sytuacji kiedy ceny mieszkań są tak wysokie a
my bierzemy mieszkanie na kredyt ( a nie oszukujmy się -
obecnie większość osób bierze na kredyt) będzie to dla
nas najlepsze rozwiazanie. Dopłata jest spora: |
| |
Gość: bomska praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dominiak8 praktykant |
|
| |
Gość: grzesiek89 praktykant |
|
| |
Gość: bonita praktykant |
Ja kupuję mieszkanie z rynku wtórnego, moim zdaniem to całkiem bezpieczna opcja. Mam zamiar od razu je wyremontować po swojemu, tak aby stworzyć sobie moje wymarzone gniazdko i azyl. |
| |
Gość: Eliza67 praktykant |
Zawsze będę zdania, zę nowe mieszkanie to zawsze lepsza opcja. Sama kupiłam takie na Białołęce od http://www.barc.com.pl/ Wychodzi bardziej długotrwale i znikają choćby problemy z remontami |
| |
offline Sarge fachowiec
|
W małym mieście w którym nie wiemy czy zostajemy można
wynajmować w dużym najem się po prostu nie opłaca bo
rata kredytu jest na tyle mała, że za wynajem jesteś
wstanie dostać więcej więc faktycznie na tym zarabiać.
|
|
Kupić mieszkanie na rynku wtórnym czy pierwotnym?
«
Powrót do artykułu: Kupić mieszkanie na rynku wtórnym... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Na północy Krakowa realizowana jest koncepcja 15-m... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Inwestycje w nieruchomości Liczba postów: 275 Grupa: Inwestycje Inwestowanie w nieruchomości za granicą to jedna z najlepszych decyzji finansowych, którą można podjąć, szczególnie jeśli myślimy o przyszłości. Oprócz zysków z...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje