Zdecydowanie lepiej jest kupić mieszkanie z rynku pierwotnego, w dobrej lokalizacji. Jedna z moich przyjaciółek kupiła teraz bardzo fajne, ustawne mieszkanko na białołęce, na osiedlu ostródzka. Cenowo korzystniej niż w innych dzielnicach, blisko centrum, a dodatkowo jest taka zaleta, że mieszkanie można ciekawie zaaranżować, bo ma dobry układ. W mieszkaniach z rynku wtórnego często jest problem z adaptacją.
offline morales inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline taddi majster
|
Zdecydowanie na rynku pierwotnym. Zobaczcie, jakie ładne mogą być mieszkania żyrardów sprzedaż i jaka cena fajna jest. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Weronika praktykant |
ja również zdecydowałam się z moim partnerem na mieszkanie z rynku pierwotnego. Długo szukaliśmy odpowiedniego dewelopera, aż w końcu trafiliśmy na Ronson Development http://ronson.pl/ i kupiliśmy mieszkanie na Woli. Z czystym sumieniem mogę polecić tę opcje i firmę :) |
| |
Gość: walerynka praktykant |
|
| |
Gość: testes praktykant |
Nie wszędzie warto kupować na rynku wtórnym, teraz ceny są wyrównane a lepiej zawsze mieć nowe mieszkanie niż stare które wymaga stale remontu. Bardzo dobrze wyglądają mieszkanie na osiedlu Bernadowo Park w Gdyni a w Trójmieście trudno znaleźć niedrogie i atrakcyjne mieszkanie. |
| |
Reklamy Google |