Kupno dużej ilości sprzętu:sklep ogrodniczy czy internetowy?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 sierpnia 2010, 15:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam takie pytanko:

Potrzebuję kupić: kosę spalinową, piłę łańcuchową i najprawdopodobniej kosiarkę do powierzchni 1500 m.kw. Zastanawiam się czy kupować te przedmioty oddzielnie np na aukcjach, czy w jakimś centrum ogrodniczym? W sumie chodzi mi o to czy jest szansa że w takich centrach dostanę np. zniżkę za to że kupuję wszystko u nich?

Jeśli znacie takie sklepy w Krakowie to proszę o kontakt do nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2010, 10:49

Raczej radzę Ci kupić takie ważne produkty w normalnym sklepie ogrodniczym, nie ufam sklepom internetowym w takich przypadkach, a w normalnym sklepie przy zakupie tak dużej ilości produktów napewno dostaniesz taki rabat, a myślałeś o takich sklepach jak leroy merlin, castorama, praktiker, obi, itd może warto tam zajrzec :) Pozdrawiam a firmę to moge Ci juz polecić, GARDENA ma wspaniałe produkty i w miare nie drogie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2010, 15:02

nie zgodzę się. W interniecie można kupić dokładnie ten sam sprzęt co w sklepie. Czasami trafisz na jakieś fajne promocje. Można kupić taniej, a nieraz zaoszczędzisz, kupując dużo - na koszcie przesyłki. Poszukaj najlepiej jednego dostawcy

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2011, 15:08

Ja bym jednak kupował to osobno, szukał najkorzystniejszych okoazji bo razem to i tak niebagatelny wydatek. Też bałem się allegro, ale znalazłem fajnego sprzedawcę http://allegro.pl/hit-kosiarka-spalinowa-leader-675-bs-naped -i1603037998.html z 1000em pozytywnych komentarzy i wreszcie jakiś! z wysyłką z Polski. spalinówka B&S 6KM więc najlepsze co mogło się trafić i w dobrej cenie :))

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2012, 12:56

Wiesz jak postawisz na sprzęt jednej firmy to może kupować w jednym miejscu. Ja sobie bardzo cenię sprzęt firmy alko i tutaj zrobiłabym zakupy http://www.sklepal-ko.pl/ spory wybór i jak można zauważyć promocje się zaczęły więc może się uda coś taniej upolować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2013, 10:46

Kupowanie przez internet to dobry pomysł, jeżeli masz jakiś zaufany sklep. Ja np. kupuje wszystkie swoje towary w ehak24 i jestem przekonany o wysokiej jakości ich produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 21:28

ja przy każdych poważniejszych zakupach korzystam z Internetu i porównywarek cenowych, np http://www.kreocen.pl/kategoria/Narzedzia-mechaniczne-do-ogr odu-1026_376_20.html żeby nie przepłacić

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2014, 15:31

Co sądzicie o linach stalowych i zawiesiach oferowanych przez ehak? Warto?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 06:39

jakich producentów polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2016, 12:19

Warto postawić na ogrodniczy sklep internetowy,gdzie masz o wiele większy wybór oraz zdecydowanie niższe ceny,więc są to same zalety. Poza tym teraz zimą dodatkowo możesz liczyć na promocje i rabaty przed sezonem,pamiętaj o tym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 422

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >