Ładna, nowoczesna bateria i zlewozmywak do ładnej kuchni?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

13 lipca 2009, 17:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukuję ładnej baterii i zlewozmywaka. Główny warunek, musi być TRWAŁA. 3 lata temu kupiłem taką tanią do kuchni. I już trzeba wymienić, bo zacina się (bateria). Przy okazji zlewozmywak się zmieni. Jakie macie u siebie, co jest warto kupić? Tylko, cena też mogłaby być rozsądna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2010, 17:48

Ja posiadam w domu baterie ze stali nierdzewnej. Ładnie wyglądają i bez problemu się ją czyści. W sklepach jest ich bardzo duży wybór więc z pewnością znajdziesz coś dla siebie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2010, 02:47

Zlewozmywaki polecam np. z firmy SCHOCK natomiast baterie np. GROHE albo HANSGROHE.
Co do rozsądnej ceny to odpowiem, że im niższa cena tym krótsza żywotność zlewozmywaka lub baterii.
I bardzo często tak jest że dwa razy droższy sprzęt jest trzy albo cztery razy trwalszy od tego tańszego.

Ten post był edytowany przez dobryremont dnia: 11 grudnia 2011, 23:47
Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2011, 08:01

Poleciłabym zlewozmywak np.firmy Brenor gdzie znalazłam bardzo duzy wybór zlewozmywaków. Mój zlewozmywak kupilam 4 lata temu i nadal jestem zadowolona z niego. Firma udziela gwarancji na zlewozmywak na 10 lat, mysle ze mimo to gwarancja ta nie bedzie potrzeba wogole ponieważ zlewozmywak jest swietnie wykonany i przystosowany do uzytkowania codziennego. Szeroki wybór produktów. Dodam tu adres strony, moze przyda sie na przyszlosc http://brenor.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 194

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >