offline ![]() Anka04 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() joanna6 fachowiec
![]() |
Mi się najbardziej podobają lampy nowoczesne. Ostatnio widziałam takie w sklepie internetowym Dutch House: https://www.dutchhouse.pl/oswietlenie/lampy-s cienne/lampa-scienna-glasgow-szara. Wydaje mi się, że lampy ścienne to też dobre rozwiązanie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Co_ffee inżynier
![]() |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() karola12 kierownik
![]() |
Wszystko zależy od wielkości pomieszczenia. W przestronnym, wysokim wnętrzu można zaszaleć z dużą, ozdobną lampą lub pięknym, pokaźnym żyrandolem. W małym i niskim zdecydowanie warto postawić na plafon. W sieci jest przeogromny wybór lamp - także na pewno każdy znajdzie idealną dla swojego wnętrza :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pocahontas1 doświadczony
![]() |
A ja polecam sklep https://lovetodesign.pl/. Długo szukałam ciekawej, nowoczesnej lampy, która sprawi, że mój salon nabierze charakteru i znalazłam to właśnie tam. Nie lubię kupować przez internet takich rzeczy, ale nie zawiodłam się, jakość i wygląd super! |
| |
offline ![]() Anka04 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() millenialsi doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() KrzysiekS fachowiec
![]() |
|
|
Lampa do salonu
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- napęd BENINCA BOB Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... oj lubicie przepłacać. czasami warto poszukać głębiej i znaleźć dobry napęd w dobrej cenie.
- Jaki odkurzacz centralny możecie polecić? Liczba postów: 55 Grupa: Inteligentn... Hej wszystkim! Chcę podzielić się moim ostatnim odkryciem w zagadnieniu domowych udogodnień. Jeśli myślicie o poprawie jakości powietrza w domu albo marzycie o....
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 18 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Wideodomofon Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... Pracowity tydzień :)
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 3 Grupa: Inteligentn... Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? geometry dash breeze