Lampa papierowa

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

28 czerwca 2013, 16:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Papier mógłby się zapalić. Choć masz rację, przy takich lampach to nie możliwe, inaczej nikt by ich nie produkował.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2013, 19:24

No tutaj jedno wyklucza drugie,inaczej taka produkcja szybko uznana zostałaby za łatwopalną i niebezpieczną. W efekcie nie miałaby prawa istnieć na rynku. Co do samej jakości to jest tak jak powiedzieliście,wygląda fajnie ale tylko na krótki okres czasu.

www.MyLed.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2014, 09:15

Na pewno lampa taka dodaje pomieszczeniu lekkości.
Proponuję zerknąć sobie na lampy wiszące w sklepie Luxar:
http://luxar.com.pl/lampy-wiszace - na stronie mamy dość spory wybór oryginalnego oświetlenia tak więc warto jest się na pewno moim zdaniem rozejrzeć.
Zdecydowaną zaletą jest cena. Lampy takie nie są drogie.
Poniżej kilka ciekawych propozycji oświetlenia tego typu:

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 12:13

Takie lampy są na pewno bardzo ciekawe, ale bardzo zbierają kurz i trudno się je czyści. Mi podobają się np. takie lampy http://lampalampa.pl/lampy-wiszace ale wiadomo że o gustach się nie dyskutuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2015, 13:53

Ja mam papierową lampę z ikea i też nic mi się z nią nie dzieje. A używam często i to od długiego czasu. Polecam takie zakupy w ikea bo można znaleźć niezłe rzeczy niskim kosztem.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2015, 12:57

do lampy papierowej fajnie dobrać oświetlenie - na przyklad www.elektro-sal.pl :) fajna cena, fajny wybor :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2015, 15:44

nawet nie tylko przepalą co podra, mielismy i wyglądają fajnie ale na krótko

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 18:39

Fajna, tania lampa. Sami taką mamy w jednym z pokoi. Wahamy się jeszcze nad tego typu stojącą. Mamy tę lampę kilka lat, nie zgadzam się by była niebezpieczna i że nie daje dobrego światła. Wprost przeciwnie ma piękne, ciepłe, nastrojowe światło.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 10:56

Lampa może i jest tania,ale przecież cena to nie jedyny wyznacznik jakim powinniśmy się sugerować podczas zakupu,prawda. Ja raczej stawiałbym na jakość i solidność takiej lampy we własnym domu.

www.Intersell.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
  • barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
  • czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
  • OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
  • Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 429

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >