Lampa wisząca do kuchni.

« Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

30 marca 2017, 13:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Naprawdę bardzo ciekawe są proponowane przez Was lampy łazienkowe. Sama jednak muszę zacząć od doboru odpowiedniej ceramiki. Przy czym na pewno postawię na coś z oferty http://megalazienki.pl/producent/id/26 .
Tak konkretnie mam tutaj na myśli produkty z oferty Catalano. Świetnie się bowiem one prezentują, a przy tym ich stylistyka jest niebanalna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2017, 15:33

Bardzo fajny wybór lamp mają w Bercal – bercal.pl. Salon mają na Conrada w Krakowie, warto sobie do nich podjechać. Duże studio światła, można rzeczywiście przejrzeć asortyment, skorzystać z doradztwa itp. Ja u nich znalazłem designerską lampkę biurkową do gabinetu. W zasadzie nie ma klienta, który by na nią nie zwrócił uwagi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2017, 15:34

Chętnie się przejadę do Bercal w Krakowie w najbliższym czasie, bo sam szukam oświetlenia do kuchni. Sklep ponoć ma dużo zagranicznych producentów i jak przeglądałem u nich na portalu -bercal.pl to faktycznie jest z czego wybierać. Jest też na stronie trochę ich realizacji także można sobie mniej więcej ocenić jakie rzeczy robią. Studio światła mają na Conrada, trochę mi nie po drodze do Krakowa, ale mam w planie na przyszły tydzień wizytę więc na pewno tam podskoczę.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2017, 14:24

A LEDy? Co o nich sadzicie? Moze nie jako główne oświetlenie w kuchni, ale jako boczne? Albo pod szafkami? Szafki, szczególnie z lustrem fajnie wygladaja, jak sa oblozone ledami acivejeta

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 15:29

Dla mnie najważniejsza jest listwa - zapewnia mi komfort pracy w kuchni :)
W mojej kuchni wisi Eye Spot (http://swiatloistyl.pl/Listwa-lampa-scienna-o prawa-Nowodvorski-Eye-Spot-Graphite-2x35W-GU10-grafitowa-613 5-wysylka-w-24h). Nie trzeba rezygnować ze stylu żeby mieć praktyczne rozwiązania w mieszkaniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2017, 14:17

Moim zdaniem do kuchni i innych pomieszczeń świetnie sprawdzają się oprawy LED Moim zdaniem jest to dość nowoczesne oświetlenie, jednak przy umiejętnym skomponowaniu wpasuje się w każdy wystrój ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 14:46

Ciekawe, niebanalne lampy wewnętrzne i zewnętrzne sprzedaje Bercal. Sklep znam od jakiegoś czasu, dużo mi pomagają przy moich projektach wnętrz. Korzystałem z ich urządzeń przy wystroju wnętrz dla restauracji, ale też dla kilku mieszkań prywatnych. O markach jakie sprzedają dużo informacji jest na ich stronie – bercal.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 11:58

Jeśli szukają Państwo interesujących opraw oświetleniowych do kuchni i nie tylko polecam zajrzeć na stronę naszego sklepu - mlamp.pl :) Posiadamy szeroki asortyment lamp i atrakcyjne rabaty.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2017, 10:40

A mi bardzo podobają się lekko industrialne lampy, które aż tak nie rzucają się w oczy, ale później robią miłe wrażenie :) Coś takiego np. http://www.magiapolnocy.pl/lampa-wiszaca-skan dynawska-negro

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2017, 12:40

Sensowną ofertę w temacie oświetlenia restauracyjnego ma Bercal (bercal.pl). Mam od nich plafony i kinkiety rewelacja. Ja w ogóle dbam o takie sprawy jak aranżacja wnętrz, przykładam do tego wagę, bo też moi goście poza tym, że chcą dobrze, smacznie zjeść, to też chcą spędzić czas w miłych, przytulnych wnętrza. A odpowiednio dobrane światło taki klimat właśnie stwarza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
  • barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
  • czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
  • OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
  • Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 388

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >