Naprawdę bardzo ciekawe są proponowane przez Was lampy
łazienkowe. Sama jednak muszę zacząć od doboru
odpowiedniej ceramiki. Przy czym na pewno postawię na coś
z oferty http://megalazienki.pl/producent/id/26
.
Tak konkretnie mam tutaj na myśli produkty z oferty
Catalano. Świetnie się bowiem one prezentują, a przy tym
ich stylistyka jest niebanalna.
offline ReginaB kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: malychemik praktykant |
Bardzo fajny wybór lamp mają w Bercal – bercal.pl. Salon mają na Conrada w Krakowie, warto sobie do nich podjechać. Duże studio światła, można rzeczywiście przejrzeć asortyment, skorzystać z doradztwa itp. Ja u nich znalazłem designerską lampkę biurkową do gabinetu. W zasadzie nie ma klienta, który by na nią nie zwrócił uwagi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: malychemik praktykant |
Chętnie się przejadę do Bercal w Krakowie w najbliższym czasie, bo sam szukam oświetlenia do kuchni. Sklep ponoć ma dużo zagranicznych producentów i jak przeglądałem u nich na portalu -bercal.pl to faktycznie jest z czego wybierać. Jest też na stronie trochę ich realizacji także można sobie mniej więcej ocenić jakie rzeczy robią. Studio światła mają na Conrada, trochę mi nie po drodze do Krakowa, ale mam w planie na przyszły tydzień wizytę więc na pewno tam podskoczę. |
| |
Gość: markoss praktykant |
|
| |
offline MariaWolek inżynier
|
Dla mnie najważniejsza jest listwa - zapewnia mi komfort
pracy w kuchni :) |
| |
Reklamy Google | |
offline kkarolina praktykant
|
Moim zdaniem do kuchni i innych pomieszczeń świetnie sprawdzają się oprawy LED Moim zdaniem jest to dość nowoczesne oświetlenie, jednak przy umiejętnym skomponowaniu wpasuje się w każdy wystrój ;) |
| |
Gość: zigi876 praktykant |
Ciekawe, niebanalne lampy wewnętrzne i zewnętrzne sprzedaje Bercal. Sklep znam od jakiegoś czasu, dużo mi pomagają przy moich projektach wnętrz. Korzystałem z ich urządzeń przy wystroju wnętrz dla restauracji, ale też dla kilku mieszkań prywatnych. O markach jakie sprzedają dużo informacji jest na ich stronie – bercal.pl. |
| |
offline kkkarolinaaa123 praktykant
|
|
| |
offline Endy76 kierownik
|
A mi bardzo podobają się lekko industrialne lampy, które aż tak nie rzucają się w oczy, ale później robią miłe wrażenie :) Coś takiego np. http://www.magiapolnocy.pl/lampa-wiszaca-skan dynawska-negro |
| |
Gość: zigi54 praktykant |
Sensowną ofertę w temacie oświetlenia restauracyjnego ma Bercal (bercal.pl). Mam od nich plafony i kinkiety rewelacja. Ja w ogóle dbam o takie sprawy jak aranżacja wnętrz, przykładam do tego wagę, bo też moi goście poza tym, że chcą dobrze, smacznie zjeść, to też chcą spędzić czas w miłych, przytulnych wnętrza. A odpowiednio dobrane światło taki klimat właśnie stwarza. |
|