Wiele osób decyduje się aktualnie na podwieszany sufit
plus delikatne światełka. Szczerze powiedziawszy średnio
mi sie to podoba. Jest to rozwiązanie niedrogie, jednak
znacznie wieksze wrażenie robi elegancki żyrandol.
Zarówno w nowoczesnych wnętrzach, jak i w tradycyjnych:
https://iluve.com/oswietlenie/sufitowe -
sporo ciekawych propozycji jest tutaj.
Podobają mi się lampy kryształowe, ale w trochę bardziej
współczesnym wydaniu. Jak ta
offline london inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Meblerafalszczapa_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline katari98 majster
|
Ja chyba jestem tradycjonalista i wole żyrandole. Mamy w domu jesen żyrandol dość stary ale jest bardzo gustowny i każdy kto przychodzi zwracana niego uwagę. Niestety czas robi swoje i musiałem oddać naszego staruszka do renowacji. Kilka elementów było już tak wyronione i nie dało się ich naprawić. Dobrze, że mam kontakt ze sklep gdzie można dokupić takie podobne części[url] www.metalbernat.com.pl. |
| |
offline maciek33 praktykant
|
a mnie zastanawiają sufity napinane i te roswietlone jak
niebo http://allesufit.pl/galeria.html |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline NowakNowka85 majster
|
Ja jakiś czas temu miałem problem z żyrandolem bo dzieci się bawiły i akurat tak walneły piłką, że odpadły pewne znaczące części i jak na złośc pękły i już o sklejeniu nie było mowy. Szukałem w sklepach i nie mogłem dostać identycznej części. Na szczęście poszukałem w necie i znalazłem coś takiego na stronie firmy www.metalbernat.com.pl. |
| |
offline jpprzybylscy praktykant
|
|
| |
offline ka-ta inżynier
|
Ja w swoim salonie w kilku miejscach postanowiłam zainstalować punktowe oświetlenie LED. To był znakomity pomysł! Wnętrze nabrało oryginalnego stylu i zrobiło się przytulniej. |
| |
offline Krzemyk2 praktykant
|
Tak jak wspomniała ka-ta, oświetlenie punktowe LED to świetny dodatek do opracowania własnych, pięknych scen świetlnych. Oczywiście stworzenie kilku różnych scen może wymagać wprowadzenia rozwiązań znanych z domów inteligentnych, zainwestowania w sterowniki i pewnych kosztów, ale do odświeżenia wyglądu salonu może wystarczyć już zastosowania kilku listw LED. Polecam gomarplus.pl, firmę polską, z wieloletnim doświadczeniem. |
| |
Gość: Cash Loan praktykant |
|
|