Lampy w Oryginalnym Stylu -- POMOCY??

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

18 lutego 2013, 12:03

Zgadzam sie: good 0 bad

no cóż kwestia, gustu. Ale wiszące też są piękne, tylko trzeba mieć do tego odpowiednie wnętrze (czytaj: wysoki strop, dużą przestrzeń)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2013, 14:00

Zgadzam sie: good 2 bad

Lampy z kodywnentrza. pl wyglądają naprawdę luksusowo. Wygląd niebanalny, a co do cen luksus zawsze troszkę kosztuje, ale za to dostajemy sprawny sprzęt na lata, który będzie się wszystkim podobał i będzie godny pozazdroszczenia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2013, 09:35

Zgadzam sie: good 1 bad

zgadzam się. muszę przyznać, że początkowo ceny mnie odpychały, ale skusiłem się zrobić żonie niespodziankę i pozwolić na taki luksus. muszę przyznać, że tobył strzał w dziesiątkę. bardzo dobra jakość, prezentuje się po prostu elegancko. nie będę mówił o wrażeniach żony, to chyba najlepszy prezent do mieszkania jaki dotychczas jej sprawiłem. przekonałem się sam, było warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2013, 14:35

no właśnie, w necie jest pełno ciekawych propozycji, wystarczy poszukać- największy wybór jest tutaj: http://www.superlights.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2013, 13:36

A znacie może lampy z http://www.customform.pl/oswietlenie ?
Jak z ich jakością, może ktoś ma doświadczenie? Bardzo zależy mi na opinii bo lampę do salonu właśnie tam znalazłam idealną

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2013, 08:04

Sprawdzić możesz też w ikei - całkiem fajne pomysły też tam są.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2014, 12:00

Tutaj trudno się z tym nie zgodzić,lampy w oryginalnym wzorze i dobrych producentów,możesz kupić niemal w każdym sklepie czy to internetowym gdzie będzie dodatkowo taniej,czy też w stacjonarnym.Warto dobrać do niej także odpowiednie meble,akurat tutaj chętnie pomożemy i doradzimy.

www.Meble-z-drewna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2015, 15:47

Ja znalazłem bardzo interesujące lampy ale do postawienia na podłodze lub meblach. Jeżeli takich również szukacie to można obejrzeć na stronie http://conmoto.pl/index.php/lampy

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2015, 11:55

A powiedzcie mi w ogóle co myślicie o takich lampach witrażowych jak na przykład tutaj. Narażę się bo teraz to wszędzie styl nowoczesny ale może są tu jeszcze jacyś miłośnicy takiego trochę rustykalnego stylu.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2015, 13:45

Ja mam 3/4 domu z Ikei i lampy tez tam kupowalam i zdecydowanie moge polecic, szukam teraz tylko mebli do salonu nowych, ale to juz nie z Ikei, szukam wlasnie po calym necie czegos ciekawego ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 227

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >