offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Michałek doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() libisz doświadczony
![]() |
zgadzam się. muszę przyznać, że początkowo ceny mnie odpychały, ale skusiłem się zrobić żonie niespodziankę i pozwolić na taki luksus. muszę przyznać, że tobył strzał w dziesiątkę. bardzo dobra jakość, prezentuje się po prostu elegancko. nie będę mówił o wrażeniach żony, to chyba najlepszy prezent do mieszkania jaki dotychczas jej sprawiłem. przekonałem się sam, było warto. |
| |
![]() Gość: igor7 praktykant |
no właśnie, w necie jest pełno ciekawych propozycji, wystarczy poszukać- największy wybór jest tutaj: http://www.superlights.pl/ |
| |
![]() Gość: Luna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Meble-z-drewna.pl doświadczony
![]() |
Tutaj trudno się z tym nie zgodzić,lampy w oryginalnym
wzorze i dobrych producentów,możesz kupić niemal w
każdym sklepie czy to internetowym gdzie będzie dodatkowo
taniej,czy też w stacjonarnym.Warto dobrać do niej także
odpowiednie meble,akurat tutaj chętnie pomożemy i
doradzimy. |
| |
offline ![]() Wojtek70 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Zmigi inżynier
![]() |
A powiedzcie mi w ogóle co myślicie o takich lampach witrażowych jak na przykład tutaj. Narażę się bo teraz to wszędzie styl nowoczesny ale może są tu jeszcze jacyś miłośnicy takiego trochę rustykalnego stylu. |
| |
offline ![]() hankawan praktykant
![]() |
|
|
Lampy w Oryginalnym Stylu -- POMOCY??
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...