Lampy owadobójcze

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

26 czerwca 2018, 17:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Może jesteście w stanie poradzić mi jakieś dobre lampy owadobójcze do ogrodu, będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2018, 08:32

A do jakiej kwoty maja być to lampy owadobójcze? Pytam bo to również bardzo istotna kwestia od której warto zacząć, szukałeś w sklepach internetowych?

Geobudserwis.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2019, 21:43

kupiłam sobie lampę odstraszającą owady ryobi, działa na akumulator a że mam już kilka innych urządzń one+ to już nie było potrzeby zakupu kolejnego akumulatora, działa bardzo dobrze, używam zazwyczaj na grillach i jak mam ochotę wieczorem posiedzieć na tarasie

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 454 Grupa: Pielęgnacja... Co najczęściej stosujecie na choroby roślin? Ten sklep ma bardzo ciekawą ofertę na tego typu preparaty https://sklep.poradnikogrodniczy.pl/cms/ srodki-i-preparat...
  • Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 74 Grupa: Pielęgnacja... U moich dziadków rosły blisko siebie jabłonie, śliwka, czereśnia, wiśnie. Wszystkie dobrze owocowały. Na polecanej wyżej stronie drzewka-faworytka jest wg mnie....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 624

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >