Lampy w Oryginalnym Stylu -- POMOCY??

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

9 listopada 2015, 10:16

Zgadzam sie: good 0 bad

dość ciekawe rozwiązania ( i mega mega wybór!) ma także http://koma.lux.pl/ mają ciekawe lampy do salonu sypialni, kuchni i innych pomieszczeń, do biura czy ogrodu tez bez problemu się coś znajdzie. Łatwo wyszukać interesujące rozwiązania, bo mają świetną wyszukiwarkę na stronie w której ustawiasz parametry interesującego cię rozwiązania i masz od razu wyniki. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2015, 09:03

Podczas kupna lamp,szczególnie tych z supermarketów budowlanych czy z wyposażeniem wnętrz,to zwracaj uwagę głównie na ich jakość wykonania,tak aby nie były "papierowe",a w dobrym guście i solidne.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2016, 12:30

To wszystko zależy od tego jakie masz wnętrze. To znaczy jak duża przestrzeń, jakie kolory dominują. Jeśli chcesz coś bardzo nowoczesnego to może lampy betonowe? np taka: http://www.sklep.imindesign.pl/category/lampy -betonowe. Podoba Ci się?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2016, 14:47

No nieźle, wiem że na beton jest teraz mega moda ale lamp to jeszcze nie widziałam. Wyglądają nieźle.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 14:21

My jakiś czas temu również szukaliśmy oświetlania. Zdecydowaliśmy się na firmę Quoizel , która z tego co wiem jest dostepna jedynie w sklepach internetowych. Kupowaliśmy w tym: http://www.lampa-lampy.pl/

Lampy porządnie wykonane, z bardzo dobrych materiałów oraz dobrze się kompnują we wnętrzu. W salonie mamy klasyczny żyrandol ale w nowej formie.Dokładnie taki:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2016, 12:58

Całkiem ciekawa opcja jeżeli ktoś lubi żyrandole. Moim zdaniem w modzie są teraz lampy odłogowe z nietypowymi wzorami kloszów,często w formie naklejek. Sprawdzą się przy każdej aranżacji wnętrza.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2017, 14:48

Pozytywne mam doświadczenia z firmą Bercal. Kupowałem u nich kilka żyrandoli, parę lamp stojących, czy lamp nocnych – wysoka jakość, ciekawy design. Prowadzą swoje studio architekta wnętrz i akurat światło w projektach często odgrywa kluczową rolę, także zależy mi żeby mieć dostęp do naprawdę fajnych, niebanalnych modeli. Więcej o ich ofercie, marki jakie są w stanie sprowadzić jest na ich portalu -bercal.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2017, 13:52

Bardzo oryginalne lampy wg mnie sa na lumenpro.pl . Dużo lamp jest włoskich producentów takich jak np zuma line czy Cleoni , czy tez max light i novodworski . Każdą z tych mam w danym pomieszczeniu w domu . W salonie od novodwroskiego niejendokrotnie budzi zachwyt moich gości ;) Większosc lamo dostęone od ręki a sama wysyłka jest bardzo szybka ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 14:45

Ciekawe, niebanalne lampy wewnętrzne i zewnętrzne sprzedaje Bercal. Sklep znam od jakiegoś czasu, dużo mi pomagają przy moich projektach wnętrz. Korzystałem z ich urządzeń przy wystroju wnętrz dla restauracji, ale też dla kilku mieszkań prywatnych. O markach jakie sprzedają dużo informacji jest na ich stronie – bercal.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2017, 14:25

Wyjątkowe i stylowe oprawy oświetleniowe można znaleźć na stronie naszego e-sklepu na mlamp.pl. Dodatkowo dla naszych klientów mamy atrakcyjne rabaty :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 429

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >