Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
Gość: Ryszard42 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline janek437 inżynier
|
Myślę, że stanowczo zaprzyjaźniła bym się z nimi http://sh-studio.pl/index.php/reallizacje/laz ienki . Każde wnętrze potrafią nawet drobnymi dodatkami dosłownie zaczarować klimatem. Łącza lata 60 z pozostałymi elementami bardzo sprawnie. |
Ten post był edytowany przez janek437 dnia: 24 sierpnia 2016, 23:08 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Bright praktykant
|
Łazienka marzeń to łazienka przestronna i ciepła. Ten drugi wymóg było łatwiej spełnić. W starych budynkach nie było kiedyś łazienek, więc dziadkowie gdy już ją zrobili, to nie miała ogrzewania. Teraz łazienkę i inne pokoje ogrzewają Infrapanele emitujące podczerwień, czyli najprzyjemniejsze promieniowanie słoneczne. Żeby ją optycznie powiększyć chcę kupić dwa lustra. Ciekawa jestem czy osiągnę odpowiednie złudzenie. |
| |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Kolorystyka jest ważna, meble oczywiście, ale nie można
zapominać o oświetleniu, co jest rzeczą przy aranżacji i
wykończeniu kluczowe. |
| |
Gość: dorcia22 praktykant |
To prawda, że oświetlenie odgrywa bardzo istotną rolę, można nawet powiedzieć, że równorzędną z dodatkami takie genialne rozwiązania oferuje sklep galerialimonka.pl. Czasami wystarczy jeden lub dwa detale, które sprawią, że pomieszczenie stanie się bardziej urokliwe wręcz doskonałe. |
| |
offline zakatarzonyjureczek praktykant
|
|
| |
offline Moska90 kierownik
|
Nuda to jedno, a bezpieczeństwo to co innego. Właśnie dlatego ja uważam, że podstawą powinno być wykorzystanie w łazience takich elementów jak http://www.ekstrasenior.pl/sklep/sprzet-lazie nkowy.html. Dzięki temu będziecie w stanie znacząco ułatwić sobie życie. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Łazienka w stylu minimalistycznym wcale nie musi być
nudna, wręcz przeciwnie elegancja idzie w parze
nowoczesnością. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸