Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline natalia82 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bolesław23 praktykant |
Dla mnie najfajniejszą opcją będzie w łązience prywatna sauna. Świetna sprawa, można się w zaciszu własnego domu tak maksymalnie zrelaksować :) |
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
No, ale to już jest opcja na naprawdę duże łazienki i
raczej wnętrza domowe niż w mieszkaniach. |
| |
Gość: bonita praktykant |
Wydaje mi sie, ze jeśli chodzi o brak nudy w łazience to główną rolę odgrywają dodatki i akcesoria łazienkowe. Warto pomyśleć o jakichś stylowych i kolorowych. Można też pomyśleć o jakichś oryginalnych bateriach łazienkowych lub niestandardowym kształcie umywalki. |
| |
offline kiria doświadczony
|
Łazienka bez nudy, to łazienka z pomysłem. 1. Kolor i wzór płytek - nie ograniczasz się do tego co w pobliskim markecie budowlanym. Szukasz czegoś co się wyróżnia a jednocześnie jest spójne z twoim gustem (dla przykładu ciekawe wzornictwo: maziasta płytka Instict). 2. Rozkład i wybór armatury - też można zaszaleć, poszukać czegoś nieco innego. Dużo przykładów oryginalnych znajdziecie tu w innych wątkach. 3. Dodatki, dodatki, dodatki - półka na komsetyki nie musi być oczywista. I tak dalej... |
| |
Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
śliczne ale dość drogie te wanny wolnostojące - ja póki co myślę o takiej kabinie z sanswiss http://megalazienki.pl/producent/id/41 nie wiem co myslicie o tej firmie czy to są dobre i trwałe produkty? |
| |
offline adrejmazzik doświadczony
|
W łazience można sobie zamontować chociażby panele prysznicowe od razu zobaczycie, jaka jest różnica. No i łazienka nabiera zupełnie nowego charakteru. |
| |
Gość: KalinaWelc praktykant |
Mnie osobiście bardzo podobają się kabiny prysznicowe z http://megalazienki.pl/producent/id/25 . Przede wszystkim mają nieco taką futurystyczną formę, a co ważniejsze ich jakość jest bardzo wysoka, wobec czego inwestując w te produkty, możemy być pewni, że przez długie lata będą nas cieszyły nienagannym wyglądem. |
| |
offline michalwitt29 praktykant
|
|
| |
Gość: horsz praktykant |
To na pewno się przyda jeszcze ładna umywalka co na taką powiecie? |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸