offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
Można poeksperymentować. Przy podejmowaniu decyzji należy uwzględnić takie czynniki jak wilgoć i jak skutecznie odprowadzać, jakiś dobry system wentylacyjny. Nieprzyjemne zapachy to byłby dla mnie problem, dlatego bym zrezygnował z załatwiania grubszych spraw w takiej łazience. Bardziej służyło by mi to jako oaza relaksu, wtedy miało by to jakiś sens. Można by w takiej łazience umieścić jakąś wannę z hydromasażem, zestaw mebli łazienkowych z umywalką co by służyło jako toaletka, przytulna drewniana podłoga i kryształowy żyrandol. |
| |
Reklamy Google | |
offline gwiazda majster
|
Wydaje mi się, że bezpieczniej było by zrobić łazienkę przy sypialni ale jako osobne pomieszczenie, ale też w takim stylu aby łazienka nie była taka zimna tylko bardziej przytulna i nawiązywała do sypialni. Jeżeli chodzi o relaks to kojarzy mi się taka wanna na zdobionych nóżkach |
| |
offline balonik doświadczony
|
W łazience ważne jest również oświetlenie do łazienki. Potrzebujemy tutaj kilku źródeł światła. Jako główne proponuje plafony lub oprawy wbudowywane na żarówki ledowe. Nad lustra listwy lub kinkiety. No i oczywiście paski ledowe, które nastrojowo podświetlą nam prysznic, wanny lub wnęki. |
| |
offline maciejkubiak1991 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
offline roter majster
|
To trend w projektowaniu wnętrz w ostatnim czasie. Nie każdy ma do tego przekonanie ze względu na różny stopień intymności w tych sprawach. To co ja osobiście proponuję to całkowite wydzielenie toalety w takim rozwiązaniu, chodzi mi zapachy. Mi się to podoba takie rozwiązanie ale bardziej jako pokój kąpielowy fajna wanna i oaza relaksu po pracy przed snem. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline Maciej Kołaj majster
|
|
|
Łazienka otwarta na sypianię
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...