Jest elegancki ale dla mnie jednak zbyt ciężki i kojarzy
mi się... z nagrobkiem. No sorry takie mam skojarzenia.
Może w hotelu świetnie się prezentować, jednak w swojej
łazience wolę typowe ale nie nudne czyli płytki.
A właśnie, jak o płytkach mowa, to zobaczcie nowości
jakie wprowadza ceramstic - mourina albo impressive. Czyli
nie tylko szarość i czerń w łazience jest trendy.
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Gandalf89 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Leszek11 inżynier
|
Jak dla mnie to ogromne znaczenia ma ceramika łazienkowa. Nawet zmiana umywalki na inną powoduje, że łazienka wygląda całkowicie inaczej i podoba sie wielu osobom. Nie trzeba od razu ściągać kafelek i robić gruntownego remontu. Czasem wystarczą jedynie drobne zmiany. tym bardziej, że nie sa to drogie rzecz zwłaszcza, jeśli poszuka się czegoś w necie. ja kupuje na takiej stronie: http://lazienki-szydlowski.pl/ceramika.html a> |
| |
offline Japon fachowiec
|
|
| |
Gość: dinadee praktykant |
gdzie ta umywalka?? zastanawia mnie jak to może wyglądać ;) zawsze jestem otwarta na nowe propozycje aranżacyjne, chociaż oczywiście w miarę możliwości. remontu nie robi się przecież co pół roku ;) ale są elementy którymi można trochę się pobawić, szafki, półki, ozdoby. ja przy urządzaniu swojej kierowałam się głónwnie inspiracjami z internetu, na lazienkaplus.pl znalazłam takie fajne lustro które się układa w napis LOVE ;)i mam je u siebie na ścianie. od razu mam lepszy humor przy szczotkowaniu zębów rano |
| |
Reklamy Google | |
Gość: azur34 praktykant |
Warto poszukać dobrej armatury łazienkowej, dobrych ładnych sanitariatów itd. Ja kupowałem wszystko w sklepie internetowym http://karolewscy.pl/. Masz racje @dinadee że nie robi się remontu co pół roku, dlatego warto wybierać najwyższą jakość ;) |
| |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
| |
Gość: czeszka praktykant |
|
| |
offline Czesiek55 doświadczony
|
|
| |