Łazienka we włoskim stylu

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

12 grudnia 2011, 11:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Łazienka prezentuje się bardzo ciekawie oraz oryginalnie. Zawsze podobał mi się taki styl z mnóstwem dodatków i ciekawą aranżacją. Do tego dołożyć dobry piecyk i łazienka jak znalazł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2011, 16:47

Jak dla mnie zwykła katalogowa aranżacja łazienki... nic nadzwyczajnego, wali po oczach sztucznością

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2012, 12:06

Tutaj mogę się zgodzić,minimalizm w połączeniu z luksusem daje efekt. Dzięki temu łazienka prezentuje się bardzo fajnie,przestronnie i komfortowo. Polecam meble także polskich producentów,często są niedoceniane,a charakteryzuje je bardzo wysoka jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 09:28

widziałem włoskie meble do łazienki - dla zainteresowanych www.componendo.pl - moim zdaniem to rozwiązania które w pełni oddają trendy - stal w łazience. zresztą sami oceńcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2012, 12:56

Styl włoski mi się podoba ale bardziej do mnie przemawia retro. Jest ponad czasowy i ma to "coś" w sobie. . Zdjęcie z megastore.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2012, 20:24

Myślę, że w takiej aranżacji sprawdzą się płytki imitujące naturalny tawertyn - np. kolekcja Toscana. Taka łazienka będzie w ciepłym włoskim stylu.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2012, 14:32

Jak dla mnie to taka wanna jak na załączonym obrazku jest zbyt mała,w łązience potrzebuje więcej przestrzeni aby móc się w pełni odprężyć i zrelaksowac.

www.StudioSwiatla.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2012, 12:21

włoskich producentów masz w Max-Flzie: Tegina, Atlas Concorde,LaFaenza, Pastorelli czy Proevnza. Pewnie lista jest dłuższa, możesz sprawdzić na ich stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 13:49

To chyba nie jest wyłącznie styl włoski bo hiszpańska roca też ma takie wanny

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2012, 09:22

bo nasze rodzime firmy się coraz częściej wzorują na włoskim i hiszpańskim designie. I to nie tylko jeśli chodzi o łazienkę. Tak samo jest z meblami, lampami - co akurat ma swoje dobre strony, bo ceny są dużo przystępniejsze niż te zagranicznych producentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 22 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Cegła czy tapeta do salonu Liczba postów: 172 Grupa: Najnowsze t... Korzystałem już z różnych platform do gier, ale ta zdecydowanie należy do moich ulubionych. Strona jest łatwa w obsłudze, a proces rejestracji oraz logowania je...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 99 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • Meble tapicerowane Liczba postów: 199 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19531 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 482

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >