Lepszy wentylator sufitowy czy klimatyzacja?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9  ▸

10 maja 2017, 23:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla instalatorów niezłe rabaty daje Swatt. Od paru tygodni robię tutaj zakupy dla firmy i jest okej. Dobre ceny, wysoka dostępność instalacji. Zwłaszcza jeśli chodzi o wentylacje to mają urozmaicony wybór, są modele osiowe, są wywiewne, dopasowane do różnych wariantów kanałów. Najwięcej wziąłem w ostatnim zamówieniu modeli Vents Quiet 100. Świetna konstrukcja, prosty i szybki montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2017, 18:31

Klimatyzacja to ogromna wygoda, a moim zdaniem lepiej stawiać na uznanych producentów, bo to inwestycja na lata. Ja zamawiałem klimatyzację Mitsubishi przez firmę PUCH http://www.puchlodz.pl i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2017, 13:56

U mnie montażem klimy zajela się firma www.probon.pl. Dostałem ten namiar do mojego znajomego u którego ta firma montowała również klimę. Wszystko działa jak trzeba.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2017, 09:00

Postanowiłem wybrać klimatyzację , którą założyła mi firma www.climag.pl . Była to świetna decyzja, gdyż przy fali upałów w zeszłe wakacje cała moja rodzina ugotowałaby się jak w garze! Jestem im wdzięczny za profesjonalnie wykonaną robotę.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2017, 11:48

Tylko weźcie pod uwagę to, że wentylatory też mają niepodważalne zalety i w wielu sytuacjach bardzo dobrze się sprawdzają. Najlepiej zaczerpnijcie rzetelnych informacji i zajrzyjcie do http://techfresh.pl/jaki-wentylator-biurkowy- wybrac-ranking-5-najlepszych-modeli/. Stamtąd dowiecie się więcej na temat odpowiednich wentylatorów do biur i mieszkań.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2017, 12:36

Też zastanawiam się nad wentylatorem z https://www.nikotools.pl/category/ogrzewanie- i-wentylacja-wentylatory Zbliżają się upalne dni, więc trzeba się zabezpieczyć. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2017, 18:25

ja postawiłem na wentylację od www.zbbwentylacja.pl wykonali to w profesjonalny sposob, dziala wszystko tak jak nalezy!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 03:21

Attention Required! | Cloudflare
More info!..

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2017, 14:09

Tutaj uważam, że lepiej sprawdzi się dobry system klimatyzacji, niezależnie czy chcemy go do biura czy domu, podczas upalnych dni odczujemy ogromną ulgę, wiem z własnego doświadczenia. Chętnie pomożemy dograć wszystkie szczegóły.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2017, 16:24

Jeżeli chcesz mieć wieczne problemy z zatokami i chorobami górnych dróg oddechowych, to bierz klimatyzację ;) Serio, to nie jest dobre rozwiązanie do domu. Wentylator na pewno nie da Ci takiej ochłody, ale jest o wiele zdrowszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >