![]() Gość: nortbinskon praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Pola8 doświadczony
![]() |
Ja polecam tego importera www.ecowoodpolska.pl. Firma specjalizuje się w imporcie najwyższej jakości drewna skandynawskiego oraz drewna polskiego z koszalińskich lasów. Siedziba firmy znajduje się w Golęczewie koło Poznania. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: danger12 praktykant |
Jak tylko przeczytałem tytuł tego wątku to od razu miałem przez oczami listwy, które zakupiłem prosto od Lespirit. https://www.lesprit.pl/ Postawiliśmy na listwy podłogowe do paneli, które razem tworzą fantastyczną kompozycję. Z ich pomocą wnętrze mają ten charakter o którym wspomnieliście. :) |
|
Listwy podłogowe nadające charakter wnętrzu
«
Powrót do artykułu: Listwy podłogowe nadające charakter wnętrzu | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 29 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 56 Grupa: Wnętrza Czy są tutaj osoby, które są w trakcie lub mają w planach przeprowadzkę biura, domu lub mieszkania? Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się przepro...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 126 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza
- Meble nowoczesne — poznaj obecne trendy! Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza