Wymiana podłogi i jej wykończenie wiąże się z mnóstwem poszukiwań i pytań. Znalazłam już odpowiednie materiały jakie chce zakupić ale mam zapytanie odnośnie ich producenta. Czy ktoś kupował u nich listwy przypodłogowe przez internet? jak wygląda realizacja zamówienia i dostawa? Czy dostawa jest odpowiednio zabezpieczona i czy mamy gwarancje na otrzymane produkty?
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
Miałem z nimi przyjemność robienia zakupów. Towar całkiem dobrze zapakowany i szybka przesyłka. Wszystko też zależy od godziny wysłania zamówienia i co to za towar. Wiadomo, że robiony na specjalne zamówienie od ręki nie będzie dostępny. A z ciekawości co wybrałaś u nich? |
| |
Reklamy Google | |
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
offline Renia29 praktykant
|
|
| |
offline Funky doświadczony
|
Mi wpadły w oko te białe, wysokie listwy. Jeżeli będziesz wybierać MDF to pamiętaj by krawędzie były zabezpieczone przed wilgocią. Z tego co widze to Drew-Lux swoje produkty zabezpiecza. Tylko przy montażu przeważnie sie takie listwy tnie, a miejsce cięcia powinno byc dodatkowo własnie zabezpieczone. No ale to już zadanie do fachowca, który będzie to montował. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
|
| |
offline MaryAnn84 doświadczony
|
Ze swojej strony mogę podpowiedzieć, żeby również rzucić okiem na te listwy: http://www.barlinek.com.pl/pl/produkty?view_t ype=0&type=1 Z pewnością są one nie tylko ładne, ale również solidne i wytrzymałe. W zależności od koloru i rodzaju podłogi można dopasować materiał i wygląd listew. A odpowiedni dobór listwy do podłogi jest bardzo ważny, bo to wpłynie znacząco na finalny efekt. |
| |
offline KamilDrogowski kierownik
|
Przypomniałem sobie, że jak robiłem remont w mieszkaniu, zakupiłem listwy przypodłogowe, led oraz okładziny ścienne w ekomarble. Na razie nie narzekam. |
Ten post był edytowany przez KamilDrogowski dnia: 30 października 2017, 11:06 | |
| |
offline drewbud fachowiec
|
remonty zawsze są pełne niespodzianek |
| |
offline Specjalista030 doświadczony
|
|
|