Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vaan praktykant
|
Jasne że da coś sie zrobić, możesz zobaczyć to na stronce producenta mebli w dziale meble kuchenne |
| |
Reklamy Google | |
offline Zetka inżynier
|
|
| |
offline Jan Kowalski inżynier
|
|
| |
offline fortitudo moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Amadeusz majster
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
offline Jan Kowalski inżynier
|
|
| |
offline pequena123 praktykant
|
Ja miałam podobny problem, ale jak wybierałam kuchenkę. Jak wpiszesz sobie w sklepie internetowym piekarnik, to masz tego bardzo dużo. Ale dopytałam fachowca, który nam robił kuchnię, że jeśli chodzi o zabudowę, to lepiej już od razu na meble do zabudowy patrzeć, a nie kombinować, jak tu wolnostojące wcisnąć do szafki. |
| |
offline boris praktykant
|
Z tą lodówka wolnostojąca możesz mieć problem. Nie wiem czy da się ją zabudować, ale może sprawdz w instrukcji obsługi czy można demontowac drzwiczki, albo poszukaj informacji o tym modelu w internecie. Zgadzam się z przedmówczynią- lepiej od razu kupić sprzęt do zabudowy. Teraz jest ogromny wybór takich urządzeń jak kuchenki, mikrofalówki czy piekarniki do zabudowy Mastercook na przykład. Także radzę na przyszłość kupić lodówkę do zabudowy i nie będziesz mieć problemów podczas ewentualnego remontu czy zmiany mebli w kuchni. |
|
Lodówka do zabudowy - jak to wykonać?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...