offline deryt22 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lorsol praktykant |
Lokaty nie są takie złe jak niektórzy twierdzą. Jeśli macie wolne środki których przez kilka miesięcy nie będziecie potrzebować to lepiej je położyć na lokatę i wyciągnąć więcej. W takim np Getinbanku lokata na 4 miesiace daje 2.2%, moim zdaniem bardzo dobra sprawa. |
| |
|
|
| |
offline lawiana inżynier
|
Miałam kilka lokat bankowych, bo chciałam zabezpieczyć swoją przyszlość, ale niestety nie są one wysoko oprocentowane i nie do końca było to dla mnie opłacalne. Chcę teraz zainwestować w IKE lub IKZE , bo po ostatnim obniżeniu wieku emerytalnego przestałam liczyć na godziwą emeryturę i zaczęłam coraz bardziej obawiać się tego, że moja emerytura pozwoli mi tylko na opłacenie mieszkania i moze nie wystarczyć mi nawet na życie. Tutaj https://www.leggmason.pl/pl/kalkulatory#kalku latory-emerytalne znalazłam kalkulatory emerytalne i rozważam właśnie IKE lub IKZE od Leggmason, bo z tego co się orientuje jest to znana firma. |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 29 listopada 2016, 16:41 | |
| |
offline laylla doświadczony
|
|
| |
|
|
| |
Gość: prosty praktykant |
Wiesz czemu ja uważam, że jednak są korzystne? Bo pieniądze rosną Ci same z siebie, bez ryzyka, bez problemów. Moja lokata bankowa to krótkoterminowa w getinbanku i może nie są to zawrotne sumy ale tak do kupy zbierając to już kilka ładnych pieniążków więcej mam. |
|
Lokata bankowa
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Jaki sklep z tkaninami polecacie? Liczba postów: 37 Grupa: Trudne tema... Jeśli szukasz tkanin to pewnie przyda ci się namiar na witrynę gdzie można zakupić nici szwalnicze, części zamienne czy dodatki krawieckie. Odwiedź wtedy https:...
- pomoc drogowa Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Jeśli potrzebna jest pomoc drogowa w Trójmieście, warto skorzystać z usług firmy Native. Mają oni ponad kilkunastoletnie doświadczenie w branży i oferują profes...
- zabiegi laserowe Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie to miejsce, gdzie panuje bardzo przyjazna atmosfera, a potraktowany indywidualnie klient czuje się bezpiecznie i....
- Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 337 Grupa: Trudne tema... Użytkownik Heniu543 napisał: Zakłady bukmacherskie wprowadzają do sportowego hobby nutę adrenaliny, pozwalając przeżywać mecze w nowy sposób. Od dawna interesu...
- Jaka wyprawka dla noworodka? Liczba postów: 262 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku zdecydowałam się skorzystać z oferty polecanej mi szkoły rodzenia SuperMama w Gdańsku - szkoła chustonoszenia , gdzie uzyskałem profesjonalną p...