Lokum Deweloper- Osiedle Lokum Da Vinci

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

24 października 2014, 11:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Podoba mi się, że przedłużyli rękojmię do 5 latna zakupione teraz mieszkania :) Byłam na tych Targach, bardzo podobało mi się stoisko, rzetelnie i konkretnie odpowiadali na najróżniejsze pytania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2014, 21:32

Trwa również budowa pergoli na osiedlu, póki co prezentuje się nieźle, a może być chyba tylko lepiej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2014, 23:42

W sobotę 15.11 będą dni otwarte na Lokum da Vinci od 10:00-14:00

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2014, 14:19

Dzisiaj widziałam pergolę - wygląda niesamowicie! Jeszcze oczywiście nie jest ukończona, ale polecam przejść się zobaczyć. Super efekt

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2014, 16:11

Tutaj zdjecie, na którym widać pergolę z okna budynku w trakcie budowy:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2015, 23:40

Świetnie wygląda! Z którego to budynku taki widok?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2015, 10:04

Użytkownik Gość: thor687 napisał: Świetnie wygląda! Z którego to budynku taki widok?

Jak na moje oko, to budynek I z etapu 2b :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2015, 14:35

Ten etap chyba niedługo ma zostać oddany prawda? W tym raku jakoś, znacie dokładną datę?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2015, 00:33

Tu są zdjęcia z budowy, m.in 3 etapu : http://lokum-deweloper.pl/oferta/lokum-da-vin ci/dziennik_budowy.html

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2015, 19:46

18 kwietnia (sobota) dni otwarte na Krawieckiej 1 (siedziba Lokum Deweloper). Będzie można zapoznać się z ofertą. Tutaj do poczytania: http://investmap.pl/wiadomosci/wroclaw-sztuka -budowania-i-mieszkania-czyli-jak-wybrac-wlasciwe-lokum,1040 95.html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >