Łóżko do sypialni

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

11 maja 2022, 06:50

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie najważniejszy jest rozmiar łóżka - conajmniej 2x2

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2022, 12:05

A myśleliście o łóżkach w ścianie? Mam małe mieszkanie i chcę oszczędzić miejsce, i się zastanawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2022, 14:06

Na pewno trzeba kupić łóżko. To zdecydowanie podstawa jeśli chodzi o wyposażenie sypialni. Poczytajcie o takich łóżkach na stronie https://interbeds.pl/stelaze.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2022, 08:16

My z żoną posiadamy łóżko z Zaczarowanego Sklepu i uważamy je za najlepszy zakup. Wygodne łóżko sosnowe z dodatkowo zakupionym materacem również w tym miejscu to konieczność każdej osoby pracującej na pełen etat i z dwójką dzieci w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2022, 08:54

Wygodne łóżko w sypialni to podstawa, ponieważ bez snu ciężko funkcjonować. Najwygodniejszy materac jaki dotąd miałem zakupiłem w Zaczarowanej Sypialni. Rano nic mnie nie boli, jestem wypoczęty. W sklepie jest dostępnych wiele rodzajów łóżek, ale my zdecydowaliśmy się ns tradycyjne z drewna sosnowego. Po dłuższym czasie użytkowania wygląda jak nowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2022, 10:07

Warto zainwestować w porządne łóżko, które posłuży nam na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2022, 11:33

A łóżka tutaj - https://www.almer-meble.pl/ ? Jak wam się podobają? Bo szczerze mówiąc mi bardzo :))

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2022, 08:25

Ja uważam, że jedne z lepszych łóżek i materacy można dostać w Zaczarowanej Sypialni. Mają warstwy, których nie mogłem znaleźć w żadnym konkurencyjnym sklepie. Doskonale się sprawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2022, 09:35

Użytkownik Gość: Dudek napisał: Ja uważam, że jedne z lepszych łóżek i materacy można
dostać w Zaczarowanej Sypialni. Mają warstwy, których nie
mogłem znaleźć w żadnym konkurencyjnym sklepie.
Doskonale się sprawdza.
Mogę również potwierdzić, że ich materace są niezastąpione. Mój mam już kilka lat i dalej sprawdza się genialnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2022, 10:18

Ja serdecznie polecam sklep zaczarowana sypialnia. Jest to jeden z serwisów o napradę dużym asortymencie. Ja sam śpię obecnie na materacu piankowym z tego sklepu i jestem zachwycony

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 501 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 318 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 729

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >