offline Massi_pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Tak jest z większością materiałów, że nie pasują wszędzie, dlatego ważne jest spojrzenie na całość aranżacji pomieszczenia, tak aby wszystko grało i pasowało do siebie. Poniżej przykład takiej modelowej wg mnie aranżacji, gdzie całe mieszkanie jest utrzymane w okreslonym stylu. http://www.decoroom.eu/galeria/ |
| |
Reklamy Google | |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline balonik doświadczony
|
Lustra do łazienki to jedne z najładniejszych elementów aranżacji. Lustra nadają piękny wygląd łazience, tak w ramie jak i bez niej, oraz pełnią też bardzo ważną funkcję użytkową. Warto wiec pomyśleć nad gotowym lustrem, ponieważ zawsze możemy zamienić na inne. |
| |
offline judi praktykant
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline balonik doświadczony
|
Ważne jest również oświetlenie do łazienki nad lustro, które powinno być dostosowane tak aby spełniało swoją rolę, ponieważ spędzamy przed lustrem bardzo dużo czasu przy makijażu, goleniu i innych codziennych czynnościach. Jeżeli lustro jest duże oświetlenie boczne może nie spełnić swojego zadania, wtedy można zastosować listwę oświetleniowa nad lustrem i może być zamontowana nad całą szerokość lustra |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
Lustra łazienkowe
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 482 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz idealnych osłon na swoje okna, warto rozważyć możliwość wykonania firan i zasłon na wymiar. Firma firany Środa Wielkopolska specjalizuje się w szy...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....