Lustra na wymiar warszawa

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

29 października 2014, 15:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam firmy oferującej usługi szklarskie. Chciałabym wykonać lustro na wymiar do łazienki o wymiarach 2,5x3m. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Jaki byłby koszt takie lustra?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2014, 09:23

Myślę że koszt lustra na wymiar o takich rozmiarach wyniesie ponad 200 zł. Mogę Ci polecić gościa, który robił lustra u mnie w domu zainteresowany?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2014, 13:37

Zależy jakie szkło wybierzesz. Myślę jednak że wyniesie Cię to ok 200 może 300 zł. Swoje lustra do łazienki zamawiałem w firmie lustral z Bokserskiej i jestem zadowolony. Robią fachowo i szybko.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2014, 14:02

Dziękuję za pomoc, jak na razie zainteresowany obiema propozycjami :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2016, 20:18

Ceny są różne. Oczywiście wszystko zależy też od tego czy interesuje Cię lustro zwykłe czy z podświetlaniem LED. Tak czy owak tutaj http://www.lustrowramie.pl/lustra-lazienkowe/ jest taka oferta. Uważam, że warto wszystkiego dowiadywać się u źródła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2016, 11:59

Kupowałam ostatnio lustro na wymiar i robiłam reaserch, wyszło że najtaniej dobrej jakości [url]lustra na wymiar mają ALuRamy z możliwością odbioru w Warszawie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2017, 16:20

My szukaliśmy firmy na terenie Poznania i wybór padł na http://line-glass.pl/lustra-na-wymiar-poznan< /a> też z polecenia. Korzystna wycena i wszystko zrobione jak należy

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2017, 16:21

My szukaliśmy firmy na terenie Poznania i wybór padł na http://line-glass.pl/lustra-na-wymiar-poznan< /a> też z polecenia. Korzystna wycena i wszystko zrobione jak należy

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2017, 10:36

Korzystalem z usług szklarskich www.glassmarket.pl , którzy wykonali wymarzone lustro do lazienki. Wszelkie wymiary zostaly wykonane zgodnie z poleceniem, zas samo lustro prezentuje się fantastycznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2017, 19:15

Zastanawiam się nad zakupem lustra łazienkowego. Niby chciałabym takie na całą ścianę, ale czy takie https://tco.com.pl/akcesoria-meblowe/lustra/< /a> nie wydaje Wam się bardziej funkcjonalne i łatwiejsze w utrzymaniu czystości? Odwieczny problem: wybrać rzeczy praktyczne czy ładne? :D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >