offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline berserker inżynier
|
Do łazienki wydaje mi się że lepsze jest prostokątne/kwadratowe, http://megastore.pl/85401,Aquaform-Lustro-DEC ORA-120-legno-ciemne-0409-541613.html oświetlenie jakieś z góry najlepiej, 2 punkty skierowane bezpośrednio na nas lub więcej. |
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
To zależy na jakie kształty decydujemy się w pozostałych elementach wyposażenia. Teraz ceramika łazienkowa również jest dostępna w różnych kształtach. Jeżeli są to linie miękkie zaokrąglone, to powinno być tu lepsze lustro okrągłe. W przypadku linii i kształtów prostych, myślę, że bardziej będzie pasowało lustro kwadratowe. W kwestii oświetlania dobrze sprawdzają się halogeny, bo dają dobre zbliżone do naturalnego światło. |
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Odpowiednie urządzenie własnej, nawet niewielkiej łazienki zapewni relaksujące chwile w miłej atmosferze. Aranżacja i projektowanie łazienki kojarzy się zwykle z doborem płytek o odpowiedniej kolorystyce, armatury łazienkowej i atrakcyjnych dodatków. Ciekawe ułożone ręczniki, czyste wnętrze, oświetlenie łazienki jest też bardzo ważne to głównie te czynniki zwracają uwagę w pierwszej ocenie. Ale centralnym punktem każdej łazienki jest przecież lustro, które w połączeniu z właściwym oświetleniem ułatwi codzienną poranną toaletę. |
| |
Reklamy Google | |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline roter majster
|
Może nie jestem modny ale mnie najlepiej przypadają do gustu gotowe komplety i w tym przypadku wybrałbym lustro z półką i oświetleniem. Widać od razu jak to wszystko razem się prezentuje a tak bym wybrał złe lusto pólka nie taka i oświetlenie źle dobrane. |
| |
offline ellliza doświadczony
|
Moim zdaniem również lepszą propozycją są kwadratowe
lustra. W przypadku okrągłych byłby problem, jak
zagospodarować przestrzeń wokół lustra, gdy zostanie
wolne miejsce między lustrem a szafką czy umywalką. Poza
tym, w prostokątnym lustrze można się dokładniej
przejrzeć, bo obejmuje większą część sylwetki, w
przeciwieństwie do okrągłego. |
| |
offline Ledy_eu doświadczony
|
|
| |
Gość: julka43 praktykant |
ja mam kwadratowe które zamawiałam u szklarza http://www.szkielko2.pl/page/USLUGI/?id=5 bo nigdzie nie znalazalm takiego duzego na jakim mi zależało. |
|
Lustro okrągłe czy kwadratowe?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3756 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.