Gość: Nastir praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Filiona praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Erent praktykant |
|
| |
offline gregor712 praktykant
|
Ogólnie lateksowe to dobry wybór, ja jednak polecam materace kieszeniowe, które dobrze dopasowują się do kształtu ciała. Nie ma również problemu z bólem pleców, a jeśli chodzi o twardość, to już kwestia indywidualna. |
| |
offline Corneel Raatmink doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline emanuel441 praktykant
|
Ja też lateksowego bym nie wybrał. Jeszcze z tym włóknem kokosa robią a po jakimś czasie na pewno wbija się to w plecy, no i tak jak mówisz, grzeje pewnie nieźle. Te stare sprężynowe były kiedyś najlepsze. Teraz zastępują je kieszeniowe materace, więcej przewiewu zapewne niż w tych lateksowych. Ja mam zwykły kieszeniowy materac 80x200 i nie narzekam. Nie jest jeszcze taki stary, więc zobaczymy, co będzie za kilka lat. |
| |
Gość: BartoLini praktykant |
Ja mam materac lateksowy i jestem z niego zadowolony. Naprawdę śpi się bardzo wygodnie. Ale wiadomo, że wybór materaca musi być indywidualny, bo trzeba brać po uwagę m.in. wagę. Duzy wybór materaców i różnych akcesoriów takich jak pokrowce, poduszki itp. znajdziecie w tym sklepie http://eversleep.pl w Szczecinie. |
| |
Gość: Werkyz praktykant |
|
| |
Gość: Beti90 praktykant |
To sobie poszukacie na stronie Natura Zone odpowiednich rozwiązań. To polski producent materacy nie jakaś tam chińszczyzna, do której produkcji nie wiadomo czego użyto. |
| |
offline maniek88 doświadczony
|
|
|
MATERAC LATEKSOWY
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...