Magazyn

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

24 czerwca 2020, 15:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Możesz także zastanowić się nad wynajmem hali magazynowej. Jest to rozwiązanie dla osób, które nie chcą tracić pieniędzy na budowę i wyposażenie magazynu. Ja od roku korzystam z usług firmy www.operis.com.pl . Zajmują się wynajmem hal i placów składowych w województwie śląskim.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2020, 12:35

Warto odpowiednio zorganizować magazyn pod kątem logistycznym - przechowywanie towarów to jednak także spora odpowiedzialność. Powinniśmy zainwestować w odpowiednie zabezpieczenia, np jeśli chodzi o zabezpieczenie takich elementów ogrodzeń to przekładki do rur będą tutaj najlepszym rozwiązaniem. Firma Sigern oferuje tego typu rozwiązania - to zdecydowanie ułatwi nam pracę w magazynie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2020, 09:32

Popularnym rozwiązaniem jest teraz wynajmowanie magazynów, co ma wiele plusów, jednak ich dobór powinien być podyktowany potrzebami firmy. W tym temacie: www.teleexpress.pl/magazyn-do-wynajecia-jak-d opasowac-do-swoich-wymagan/ nieco więcej jest wyjaśnione, na co powinno się zwracać uwagę. Rodzajów magazynów na rynku jest sporo, więc dobranie na miarę jest istotne.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2020, 10:31

Jeżeli magazyn do efektywnej pracy w swoim magazynie to koniecznie zwróćcie uwagę również na ofertę naszego sklepu Mebleteo w którym znajdziecie również regały magazynowe - https://www.mebleteo.pl/regaly-magazynowe.htm l z najwyższej jakości materiałów i od cenionych producentów. W razie pytań służymy poradą!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2020, 18:07

My z kolei zakupiliśmy gazy techniczne, prosto do naszego magazynu. Rozwiązania zaproponowane przez www.gazela-wroclaw.pl okazały się w zupełności odpowiadać naszym sporym wymaganiom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2020, 22:35

Kto u was zajmuje się inwentaryzacją? Szukam właśnie profesjonalnej firmy. Dzisiaj przejrzałam trochę ofert i trafiłam na https://www.ben-sol.pl/. Zastanawiam się nad nawiazaniem współpracy z tą firmą. Z tego co widziałam cieszy się bardzo dobrą opinią.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2020, 14:07

W przypadku naszego magazynu konieczne było zadbanie o gazy techniczne. Poszukiwaliśmy ich przez dłuższy czas, ale w końcu się udało! Pomogły nam w tym rozwiązania zaproponowane przez www.kamino.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2020, 09:41

Myślę, że wózek widłowy będzie o wiele praktyczniejszy. Dzięki niemu bez problemu przetransportujesz ciężkie palety i ustawisz je na regałach. Sam mogę polecić Ci firmę www.zuhwozki.szczecin.pl. Zamówiłem stamtąd wózek widłowy spalinowy. Maszyna jest wydajna, ekonomiczna i bezpieczna.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2020, 10:20

Jeżeli już jesteśmy w temacie prowadzenia magazynu to polecam zapoznać się z oferta firmy [url]http://mey-palety.pl/palety.html . Firma oferuję sprzedaż różnych palet w tym budowlanych i jednorazowych w bardzo przystępnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2020, 08:29

Dodam jeszcze, że budowa i wyposażenie hali niesie ze sobą duże koszty, dlatego warto zastanowić się nad wynajmem powierzchni magazynowej. Jest to często o wiele tańsze i prostsze rozwiązanie. Ja w tym zakresie korzystam z usług firmy www.operis.com.pl. Oferują przejrzyste warunki współpracy i atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >