Możesz także zastanowić się nad wynajmem hali magazynowej. Jest to rozwiązanie dla osób, które nie chcą tracić pieniędzy na budowę i wyposażenie magazynu. Ja od roku korzystam z usług firmy www.operis.com.pl . Zajmują się wynajmem hal i placów składowych w województwie śląskim.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Deryll fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kuleczka991 kierownik
|
Warto odpowiednio zorganizować magazyn pod kątem logistycznym - przechowywanie towarów to jednak także spora odpowiedzialność. Powinniśmy zainwestować w odpowiednie zabezpieczenia, np jeśli chodzi o zabezpieczenie takich elementów ogrodzeń to przekładki do rur będą tutaj najlepszym rozwiązaniem. Firma Sigern oferuje tego typu rozwiązania - to zdecydowanie ułatwi nam pracę w magazynie |
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
Popularnym rozwiązaniem jest teraz wynajmowanie magazynów, co ma wiele plusów, jednak ich dobór powinien być podyktowany potrzebami firmy. W tym temacie: www.teleexpress.pl/magazyn-do-wynajecia-jak-d opasowac-do-swoich-wymagan/ nieco więcej jest wyjaśnione, na co powinno się zwracać uwagę. Rodzajów magazynów na rynku jest sporo, więc dobranie na miarę jest istotne. |
| |
offline Mebleteo_pl inżynier
|
Jeżeli magazyn do efektywnej pracy w swoim magazynie to koniecznie zwróćcie uwagę również na ofertę naszego sklepu Mebleteo w którym znajdziecie również regały magazynowe - https://www.mebleteo.pl/regaly-magazynowe.htm l z najwyższej jakości materiałów i od cenionych producentów. W razie pytań służymy poradą! |
| |
Gość: corweta praktykant |
My z kolei zakupiliśmy gazy techniczne, prosto do naszego magazynu. Rozwiązania zaproponowane przez www.gazela-wroclaw.pl okazały się w zupełności odpowiadać naszym sporym wymaganiom. |
| |
Reklamy Google | |
offline charlotte160 kierownik
|
Kto u was zajmuje się inwentaryzacją? Szukam właśnie profesjonalnej firmy. Dzisiaj przejrzałam trochę ofert i trafiłam na https://www.ben-sol.pl/. Zastanawiam się nad nawiazaniem współpracy z tą firmą. Z tego co widziałam cieszy się bardzo dobrą opinią. |
| |
Gość: fitness2 praktykant |
W przypadku naszego magazynu konieczne było zadbanie o gazy techniczne. Poszukiwaliśmy ich przez dłuższy czas, ale w końcu się udało! Pomogły nam w tym rozwiązania zaproponowane przez www.kamino.pl |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Myślę, że wózek widłowy będzie o wiele praktyczniejszy. Dzięki niemu bez problemu przetransportujesz ciężkie palety i ustawisz je na regałach. Sam mogę polecić Ci firmę www.zuhwozki.szczecin.pl. Zamówiłem stamtąd wózek widłowy spalinowy. Maszyna jest wydajna, ekonomiczna i bezpieczna. |
| |
Gość: Karollo praktykant |
|
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Dodam jeszcze, że budowa i wyposażenie hali niesie ze sobą duże koszty, dlatego warto zastanowić się nad wynajmem powierzchni magazynowej. Jest to często o wiele tańsze i prostsze rozwiązanie. Ja w tym zakresie korzystam z usług firmy www.operis.com.pl. Oferują przejrzyste warunki współpracy i atrakcyjne ceny. |
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸