Mala lazienka: wanna/prysznic?

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

27 czerwca 2018, 00:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Prysznic z dezczownicą

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2018, 23:28

Ja mam prysznic z normalną słuchawką nie z deszczownią . Jestem zdania, że deszczownie sie zapychają i nie sa estetyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2018, 23:57

Miałem deszczownie w poprzednim domu i jakoś kiepsko... żeby spłukać z glowy musiałem rozkręcać na ful a co za tym szło ilość wody.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2019, 22:33

A może jedno i drugie, jak nie możesz się zdecydować? Jesli nie możesz osobno, to zawsze możesz po prostu zrobić wannę i zamontować rączkę z prysznicem, jakąś kotarę i gotowe. Poszukaj sobie inspiracji, a jeśli chodzi o miejsce w którym warto jest kupować to polecam https://eurolazienki.pl/ mam od nich naprawdę wiele akcesoriów związanych z wyposażeniem jak i same sprzęty, jakość i cena godne polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2019, 23:08

Ja bym wybrał prysznic bo zajmuje miej miejsca.
______
dekoracje mieszkania

Ten post był edytowany przez 13Marcin dnia: 18 stycznia 2019, 23:09
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2019, 17:09

Ja mam prysznic z radyjkiem jestem zdania ze to jest super rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2019, 11:43

W małej łazience zdecydowanie lepszym pomysłem jest prysznic - zajmuje mniej miejsca i jest bardziej praktyczny jeśli chodzi o codzienne korzystanie z niego

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2019, 20:57

A może wanno - prysznic? My mamy u siebie i świetnie się sprawdza. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2019, 09:10

Jeżeli będziesz potrzebować płytek do łazienki to zerknij do oferty sklepu https://bokaro.pl/oferta/lazienka/ gdzie stawiają przede wszystkim na jakość wykonania, dobre ceny I nigdy nie było problemów z dostawą produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2020, 17:12

thanks for providing such a valuable information

Company Registration in Mumbai
startup Registration in Mumbai
LLP Registration in Mumbai
opc Registration in Mumbai

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacje inteligentnego domu Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Szukam firmy w okolicach Myślenic, która zajmuje się instalacją systemów smart home. Ktoś zna sprawdzonych specjalistów, którzy ogarną wszystko od A do Z?
  • Praca jako technik wentylacji Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Co o tym sądzicie - https://www.viessmann.ovh/tarnobrzeg/ Czy Waszym zdaniem osoby z takim zawodem poradzą sobie w najbliższej przyszłości? I poza tym - czy tak...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 19 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
  • Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >