Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
offline ekler22 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jasmika praktykant |
Na pewno nie kierowałabym się ceną. To podstawowy błąd. Często rodzice kupują jakąś kolorową farbę kiepską, albo białą i dodają beznadziejne pigmenty, które potrafią chyba nawet zepsuć farbę. Co do tej moim zdaniem dobrej to śnieżka ma fajną, delikatną kolorystykę, np. coś z serii barwy natury. |
| |
Reklamy Google | |
offline jola85 kierownik
|
|
| |
offline ewaboberr doświadczony
|
|
| |
offline Martini88 praktykant
|
Wybierając kolor do pokoju dziecka warto kierować się znaczeniem kolorów. Czy wiesz, że na przykład lepiej unikać pomarańczowego w sypalni? :) http://www.domolubni.pl/znaczenie-kolorow-w-m ieszkaniu-jak-kolory-wplywaja-na-nastroj/ |
| |
Reklamy Google | |
offline joteka praktykant
|
|
| |
Gość: Lobbo praktykant |
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Kowal89 majster
|
|
| |
Gość: Starówka praktykant |
Ja akurat nie jestem zwolennikiem robienia z pokoju dziecka pstrokacizny. Dziecko też musi tam wypoczywać no i pamiętajmy, ono też się dopiero uczy estetyki i wyrabia sobie gust, jakie kolory pasują do siebie i w ogóle, jak ono się tego nauczy, kiedy w pokoju nic nie pasuje do niczego? Jasne, jakieś naklejki jedna czy dwie czy malunek na ścianie są ok, w końcu to pokój dziecka, ale bez przesady. Dla mnie najważniejszym kryterium w wybieraniu farby był nie tylko kolor ale i jakość farby. Wiele dobrego słyszałam na temat farby Beckers – że dobrze kryje, że zmywalna i niezniszczalna. I to prawda. Kupiłam na WWW.baulandia.pl i nie zawiodłam się. |
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸