offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bambo praktykant |
Do wymalowania ścian najważniejsze jest wykorzystanie odpowiednich farb. Nam zapewniła je firma Farbart http://farbart.pl/ , w mocno nietuzinkowej jakości. Długo rozglądaliśmy się za idealną jakością. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Leon praktykant |
Rozważam robić samodzielnie remont łazienki. Słyszałem o gotowych masach szpachlowych, które nie wymagają późniejszego gruntowania. W sklepie https://www.sklep.majic.pl/ znalazłem specjalistyczne, amerykańskie masy typowo do pomieszczeń wilgotnych. Czy ktoś miał z nimi styczność? Ponoć zwiększają także przyczepność farby. Myślę, że znacznie ułatwiłoby mi to remont. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
No to szukając dobrej jakości taśm malarskich to powinniście odwiedzić ofertę producenta Tesa https://www.tesa.com/pl-pl/konsument/remont/t asma-maskujaca u którego znajdziecie m.in wysokiej jakości taśmy malarskie w różnorodnych modelach i jednocześnie świetnie wykonanych. |
| |
Gość: MeriMer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
Szanowny Panie, |
| |
Faktycznie podłoże nie jest sypkie, jak trę ręką to nie pozostaje jakoś np. szczególnie duży nalot. Dzięki za polecenie materiałów. Mam jeszcze pytanie: czy klejąc płyty na łączeniach nie dawać odstępów i kleić płyty na ścisk czy raczej zostawić np. 0,5 mm i wypełnić klejem? I czy tam, gdzie nie będzie płytek, a gips to też wypełnić otwory klejem? |
| |
|
Szanowny Panie, |
| |
Dzięki za radę. Tak właśnie zrobię. Zastanawiam się jeszcze na jedną rzeczą, a mianowicie szpachlowaniem płyt po całości, aby uzyskać odpowiednią strukturę gładkość itd. Tego nie będzie dużo, bo część łazienki w płytkach. Takie rozwiązanie jest praktyczne, jaki materiał zastosować i czym nakładać? |
| |
|
|
|
Malowanie ścian w łazience
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Szafki szkolne Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Z tego co słyszałam, to kolorowe szafki szkolne zachęcają dzieci do porządku i organizacji. Są praktyczne, trwałe i dostępne w różnych rozmiarach, idealne dla....
- Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 6421 Grupa: Wykańczamy... Interesuje mnie tapeta do sypialni glamour i tapeta do salonu. Zależy mi na tapetach produkowanych z flizeliny. W Internecie znalazłam sklep Pasion Tapety. Więc...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- prezent dla narzeczonej Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając prezentu dla narzeczonej, warto postawić na coś, co sprawi jej przyjemność i jednocześnie będzie inspirujące. Jeśli lubi czytać, to "Podróż do marzeń –...
- Sklep internetowy Liczba postów: 239 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...