Wzielismy fachowcow do zrobienia wodnego ogrzewania,zrobili wszystko, nastepnie przyszla ekipa kafelkarzy i stwierdzili ze wylewke trzeba od nowa kuc a co zatym idzie wymienic weze wodne, zrobic zbrojenie ,poniewaz wylewka jest popekana.Niewiem co robic ,prosze o pomoc.Faktycznie sa pekniecia i w niektorych miejscach jakby podloga chodzi,tamci fachowcy tlumacza ze niewylali odrazu ale nic sie niedzieje.Z powazaniem Monia5 :oops:
Gość: Monia5 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline lubosz doświadczony
|
Wiesz sa takie specjalne zywice do klejenia betonu.Stosuje sie je do zapobiegania powiekszeniu sie szczeliny. Moze i tu by pomoglo. Sa to zywice z 2 skladnikow nacina sie taka szczeline wlewa ta zywice wklada sie drut nierdzewny i gotowe. Ona zastyga i tralala. Ja tak robilem u siebie na stropie bo byly pekniecia a mam ogrzewanie podlogowe wiec kucie odpada za duzy koszt. No i zrobilem z tych zywic ten szew polozylem plytki i juz 5 lat urzytkuje i nic sie nie dzieje. Moze i tobie takie cos by pomoglo. Ta zywice co ja mialem to byla chba firmy Sika. Ale nie pamietam. Mozesz tez w Sto szukac. Moze ci sie uda:) Pozdrawiam |
| |
Gość praktykant |
|
|