Markizy do okien pionowych

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

10 sierpnia 2016, 20:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, czy ktoś z was używa markiz do okien pionowych? Jeśli tak, czymsię kierować przy wyborze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2016, 21:41

Na pewno jakością wykonania :) To podstawa przy tego rodzaju rzeczach. Zerknij sobie na Fakro, oni takie markizy oferują. Moim zdaniem osbościće to fajna opcja jest, zwłaszcza latem, jak trzeba jakoś ochłodzić dom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2016, 17:57

Temat na pewno super i wart uwagi, tylko wybierając takie właśnie markizy zwróćmy uwagę na ich dobry montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 12:27

Dokładnie tak jak powyżej,podczas wyboru markiz pionowych do okien,kieruj się przede wszystkim jakością ich wykonania oraz ceną,te dwa czynniki często też są od siebie zależne.

www.HurtOkien.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2016, 21:45

Warto przede wszystkim zwrócić uwagę na to czy zatrzymują nagrzewanie się szyby, a więc w konsekwencji pokoju. Do tego służą markizy. W przypadku tych produkowanych przez Fakro są dostępne dwie gęstości materiału z których są robione te markizy: 10% oraz 1%, zależnie od potrzeb. Zwracam uwagę, że markiza to nie roleta - nie ma nas w zupełności pozbawić światła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2016, 15:21

Przecież wiadomo, że takie markizy do okien pionowych trzeba wybierać od producenta, który ma doświadczenie w ich produkcji. NA pewno należy uważać na kupowanie markizy takich przez sieć, bo można się naciąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 23:18

Użytkownik jola85 napisał: Przecież wiadomo, że takie markizy do okien pionowych
trzeba wybierać od producenta, który ma doświadczenie w
ich produkcji. NA pewno należy uważać na kupowanie
markizy takich przez sieć, bo można się naciąć.

Na pewno nie kupować najtańszych. Z resztą taką zasadą się właśnie należy kierować przy zakupie i okien i markiz pionowych do nich. W końcu materiał super tani nie jest. Fakro jest odpowiednim rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 10:25

Ja kupując markizy nie kierowałam się ceną, a jakością, bo wiadomo produkt na lata. No i nie u jakiś oszustów tylko konkretnie specjaliści fakro i montaż też polecony, bo przecież dobry montaż to podstawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 18:28

Fakro akurat od lat robi te markizy i to w ogóle ich wynalazek, nie wiem czy mają patent, ale tkanina nie jest jakaś typowa. Pewnie jakiś czas temu nad tym pracowali.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 21:37

Teraz już chłodniej jest więc markizy się sprawdzą jako zatrzymywacz ciepła.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 371

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >