Marmur do łazienki

« Powrót do artykułu: Marmur do łazienki | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

19 sierpnia 2016, 14:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem kamień naturalny to świetne rozwiązania. Wygląda elegancko, a poza tym to bardzo trwały materiał. U nas są posadzki z marmuru i kamienne umywalka, wszyscy mówią że świetne to wygląda. Wszystko robili fachowcy z tej firmy kamieniarskiej http://www.grantur.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2016, 15:10

Mam podobne zdanie,z tym że trzeba pamiętać o dosyć wysokiej cenie kamienia naturalnego do aranżacji wnętrza,w zamian za to odwdzięczy nam się elegancją i ponadczasowym pięknem.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2016, 05:33

dokladnie, a do tego jak klasowo wyglada, wedlug mnie to zdecydowanie swietna opcja. Jeżeli będziesz się decydowac na zakup marmuru to śmiało mogę polecic Ci www.marwen.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2016, 09:55

Dzięki za link, na pewno w wolnej chwili zerknę i napisze swoją opinie na forum. Poza tym marmur w łazience faktycznie jest czymś pięknym , szczególnie na podłodze oraz jako zabudowa wanny.

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2018, 11:59

U siebie mam marmur, który bardzo ładnie komponuje się z białym wystrojem łazienki. Wprowadza on elegancje i mega klimat do wnętrza. W wyborze pomogły mi realizacje na www.marmur-dulemba.pl/portfolio/lazienki/ Polecam sprawdzić ich wykonania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2018, 18:38

Zachęcam do sprawdzenia oferty http://kamieniarstwojanik.pl/kamieniarstwo_bu dowlane/. Maja rewelacyjne kamienie po bardzo przystępnych cenach. My już jesteśmy urządzeni, możemy podziwiać. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >