Masz firmę ? Współpracuj z Quantum

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

6 listopada 2012, 09:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Firma Quantum oferuje kompleksowe usługi w zakresie outsourcingu kadrowo –płacowego. Oferuje nie tylko wykonywanie zadań administracyjnych. Czynnie uczestniczy w kreowaniu efektywnej polityki personalnej poprzez tworzenie systemów zarządzania kapitałem ludzkim tj
Pomaga tworzyć politykę szkoleniową i układamy system szkoleń tak, aby zainwestowane środki wróciły do organizacji. Dba o poprawne relacje między pracodawcą a pracownikiem!:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2015, 12:48

Ja polecam zaś system współpracujący z infolinią telefonii TideTelco. Infolinia TideTelco pozwala ustawić różne powiadomienia, przekierowania, na dowolne numery, ale nie trzeba kupować w tym celu jakiegokolwiek dodatkowego sprzętu telekomunikacyjnego, np. centralki telefonicznej.A do tego wiele innych ciekawych ułatwień. Możesz na ten temat poczytać na ich stronie: http://www.tidetelco.pl/produkty/polaczenia-p rzychodzace/infolinia .

Ten post był edytowany przez sylwia4012 dnia: 14 lutego 2015, 12:48
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2015, 15:09

Ja mogę polecić również naszą stronę www.Intersell.pl zajmujemy się technologią światłowodów,więc chętnie pomożemy i doradzimy w tym zakresie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2015, 16:13

Lepiej samemu sobie książki prowadzić ! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2019, 13:56

Z tego co ja wiem to teraz bardzo dużo osób posiada swoją prywatną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2019, 13:58

advair diskus 250

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2024, 06:47

Safeguard Your Business' Organization with Professional-Quality Commercial Security Systems

Running a enterprise and necessitate observation alternatives that can meet your expectations? Introduce company level advertisement security cameras the robust choice for safeguarding your resources and maintaining workplace safety. With traits such as hi-d imaging, sophisticated analytics, and faraway management capabilities, these cameras supply all-encompassing surveillance and scalability for enterprises of all dimensions. Picture owning the ability to monitor multiple regions, deter theft and vandalism, and boost employee effectiveness with a unified observation system.

Reflect on The Dahua SD6AL245V-HNI PTZ Network Camera, an commercial-grade camera engineered for challenging commercial conditions. Whether or not you're safeguarding retail outlets, monitoring warehouses, or managing processing facilities, this camera provides unmatched functioning and dependability. Upgrade to enterprise-grade professional privacy cameras right now and protect your company with confidence.

Discover Clarity: Original Hikvision DS-2CD2583G2-IS 8MP 4K POE IR AcuSense Fixed Mini Dome Network CCTV IP Camera Unveiled!

Introducing Residential Security and The Ultimate Manual 854215e

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 79

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >