Maszyny do obróbki metalu i drewna.

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

15 marca 2018, 11:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Zapraszamy na stronę http://frezarki-tokarki-maszyny.pl/w celu zdobycia informacji o maszynach do obróbki metalu, blachy i drewna. Strona oferuje także porady dotyczące wyboru kamienia elewacyjnego i przegląd narzędzi diamentowych oraz wiele innych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2018, 14:59

Ja póki co korzystam z usług firmy, która zajmuje się obróbką metali. Póki nie wyposażyliście się we własne maszyny to polecam wam zgłosić się do firmy www.elanapet.pl Zajmują się obróbką metali i robią to bardzo profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2018, 12:19

Użytkownik Gość: otyrys napisał: Ja póki co korzystam z usług firmy, która zajmuje się
obróbką metali. Póki nie wyposażyliście się we własne
maszyny to polecam wam zgłosić się do firmy www.elanapet.pl Zajmują się obróbką
metali i robią to bardzo profesjonalnie.

Zawsze jest wypożyczalnia narzędzi i sprzętu budowlanego, i można z niej skorzystać, jeżeli nie macie póki co własnego sprzętu.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2018, 14:10

W zakresie obróbki metalu korzystałem z parku maszynowego zakładu www.metaloskraw.pl który jest w posiadaniu maszyn cnc do frezowania i toczenia przez co dużo łatwiej i szybciej uwinęli się ze zleceniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2018, 13:28

Świetne maszyny do obróbki drewna produkuje firma www.prochera.com.pl Sam korzystam z maszyn, które od nich zakupiłem i jestem z nich zadowolony. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2018, 10:00

Osobiście polecam wam wyposażyć się w pompę próżniową EH typu Rootsa, którą oferuje firma www.edwardsvacuum.com.pl Pompa ta jest wykorzystywana w przemyśle metalurgicznym i obróbce metali. Sam jej używam i jestem z niej bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2018, 09:22

Zrywarki do stali i walcarki miałem przyjemność zamówić od Artbet. http://www.artbet.pl Na zlecenie wykonują oni wysokiej jakości maszyny tego typu. Okazały się bardzo porządne, a co najważniejsze niezwykle skuteczne na terenie naszej hali.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2018, 11:36

Co do maszyn służących do obróbki drewna to polecam wam skontaktować się z firmą www.wood-pamar.eu Posiadają szeroką ofertę maszyn wykorzystywanych przy obróbce drewna. Sam używam ich maszyn i jestem z nich bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2018, 15:17

Jeżeli szukasz firmy, która oferuję bogaty wybór urządzeń do obróbki cieplnej metali oraz przeprowadzania procesów odlewniczych to firma http://www.remixsa.pl/ ze Świebodzina takie usługi wykonuję. REMIX to nie tylko wydajne piece przemysłowe, ale również różnorodne urządzenia towarzyszące i akcesoria odlewnicze, pomagające zautomatyzować i zoptymalizować pracę każdego przedsiębiorstwa.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2018, 16:14

medical loan loans online direct cash advance bad credit auto owners insurance reviews

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 571 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 371 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >