Maszyny pakujące

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

8 czerwca 2017, 11:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Szukam jakiegoś dobrego producenta/sprzedawcy maszyn pakujących. Wpadła mi w oko taka firma: http://www.polpak.pl/
Czy ktoś z Was korzystał może z ich usług albo zna jakąś inną firmę? Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2017, 07:13

Akurat nigdy nie korzystałem z usług tej firmy, więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na jej temat, natomiast gdybyś w przyszłości potrzebował wypalarki plazmowej do swojej firmy to polecam zerknąć na www.Ml-pol.pl gdzie znajdziesz ich szeroki wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2017, 18:25

Jeśli chodzi o maszyny pakujące to polecam Ci http://oceanmachines.com.pl/, mają porządne maszyny.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2017, 11:38

Do mojej fabryki z mięsem kupiłem kilka maszyn pakujących, bo kiełbasy muszą być ładnie zapakowane i spełniać wymogi sanepidu. Teraz mogę rozkręcać na szerszą skalę swój biznes.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2017, 11:47

W naszej firmie korzystamy z technologii firmy www.wega-elektronik.pl która ma swoje autorskie projekty jeśli chodzi o automaty pakujące. Wysoka jakość i duża wydajność maszyn usprawniły nasz proces produkcji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2017, 00:25

No własnie bo też warto ułatwiać sobie prace, dzięki czemu możemy lepiej zarządzać całym biznesem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2018, 14:28

Mogę polecić wam firmę www.elanapet.pl, która zajmuje się budowaniem maszyn. Są w stanie przyjąć każde zlecenie i wykonać maszynę, której potrzebujecie. Zajmują się też produkowaniem części zamiennych do maszyn.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2018, 12:27

Jeżeli działacie w branży opakowaniowej i produkcyjnej do mogę wam polecić firmę www.artpoltech.com.pl Oferują maszyny, które usprawniają produkcję materiałów do pakowania. Mają nowoczesne urządzenia w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2018, 20:43

Odnośnie do honowania i mycia to ja polecam firmę http://jurgal.com.pl/. Zwłaszcza jesli mowa o honowaniu małych średnic od 16 do 25 mm oraz honowaniu dużych średnic od 350mm do 1000mm. Ceny bardzo ok, podobnie jak ich jakość

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2018, 12:42

Jeżeli potrzebujecie odpowiednich urządzeń do pakowania próżniowego to polecam wam się zgłosić do firmy www.edwardsvacuum.com.pl, która oferuje świetne pompy próżniowe. Sam korzystam ze sprzętu od nich zakupionego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 573 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 390

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >