Materac

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

3 stycznia 2013, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Szczerze mówiąc nie wiem co to jest pianka memory, ale jesli to to:
http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,produkt,id,546,name,Ma terac_termoelastyczny_Comfortbe_COMFORTBE_90x190,kat,9,prod, 0
to faktycznie nic lepszego nie znajdziesz, zaś jeśli nie to zaletą latexu jest to że ma własciwosci antyalergiczne zatem brak grzybów, roztoczy i innych przykrych niespodzianek. Zas ja osobiscie polecam materac wysokoelastyczny, wygodny, tani, trwały, twardszy od tamtego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2013, 11:17

Ja ci mogę polecić ten sklep co przedmówca, z tym że inny materac:
http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,katalog,kat,61,name,z_ lateksem,prod,0
kupiłem bo przed świętami w promocji i nie żałuje wyboru, był stosunkowo tani i wygodny + z właściwościami antybakteryjnymi jak lateks

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2013, 17:29

Zgadzam sie: good 1 bad

Ja polecam lateks, moim zdaniem dużo lepszy. Chociaż o piance też słuszałam sporo. Lateks jednak polecam z własnego doświadczenia, szczególnie jako materac dla dziecka. Jeśli chodzi o sklep, to ja mam stąd www.mebliknight.pl. Mają tu i lateks i piankę.

Ten post był edytowany przez MariaWolek dnia: 1 grudnia 2017, 15:18
Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2013, 12:29

3 lata temu kupiliśmy z żoną mieszkanie i urządzaliśmy je. Pojechaliśmy do Black Red White po materac lateksowy, jednak jego cena ścięła nas z nóg. Skończyło się na piankowym z e-sklepu, z którego jesteśmy zadowoleni. Należy tylko pamiętać, żeby raz na jakiś czas odwrócić go na drugą stronę. Wtedy będzie się równo wygniatał.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2013, 12:17

z racji niewielkiej sypialni, mam trochę wąskie łóżko, ale jakoś z mężem się mieścimy, my zdecydowaliśmy się na taki materac http://www.puchatkolandia.pl/materac-kokosowy -200x120cm-standard/#wcBody jego zaletą jest to, że jest dwustronny i hypoalergiczny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2014, 19:35

Ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się, że materace Senpuro mogą być najlepszym wyborem. Najlepiej je kupić w strefiedobregosnu. POlecam wam ten sklep.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 11:58

miałem z pianką i w sumie nic specjalnego ;/

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 15:43

Ten producent meblehot najdokładniej opisał mi co najlepiej kupić. Ma bardzo dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 15:47

tutaj więcej informacji

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 15:48

tu: http://wp.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 154

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >