Materac

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

12 maja 2012, 10:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, nie potrafię się zdecydować czy wybrać materac z wkładem lateksowym czy pianką memory.Może ktoś ma jakies doświadczenia w tym zakresie? Albo mógłby ktoś polecić jakiś sprawdzony sklep?
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2012, 13:12

Hej Piotrek!
Ja śpie na materacu memory z kokosem bardzo wygodny:) jeśli chodzi o materace z lateksem to niestety nie mam pojęcia czy są wygodne. ja swój materac kupiłam w sklepie www.materace-dla-ciebie.pl Mi Pani bardzo pomogła i odpowiadała na wszystkie pytania;p, więc Tobie pewnie też pomoże;p

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2012, 15:38

Materac lateksowy jest super sam go kupiłem ostatnio http://www.materace-sklep.pl/ mają bardzo dobre ceny w swojej ofercie

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2012, 15:42

Użytkownik Gość: adis168 napisał: Materac lateksowy jest super sam go kupiłem ostatnio
tu mają bardzo dobre ceny w
swojej ofercie
Materace są fajne ceny też przystępne

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2012, 10:56

A jak z wpływem na zdrowie, kręgosłup?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2012, 15:33

Mi najwygodniej śpi się na materacy z pianki kokosowej,jest to bardzo wygodne rozwiązanie i wbrew pozorom wcale nie kosztuje wiele. Zależy oczywiście gdzie kupujemy,w sklepach internetowych jest znacznie taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2012, 11:51

Ja kupiłam lateksowy materac na http://przyjemnysen.pl/ bardzo dobrze się na nim śpi, polecam i materac lateksowy i ten sklep z materacami - są naprawdę solidni :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2012, 14:20

Najważniejsze,że jest dla Ciebie wygodny i tylko to się liczy. Sam sklep to dla mnie niewiadoma,nie miałem okazji nigdy ta kupować,więc polegam tylko na Twojej opinii.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2012, 10:01

polecam fachową poradę http://przyjemnysen.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2012, 16:18

Zgadzam się ja skorzystałem z porady na http://przyjemnysen.pl/ i super mi doradzili, szybko dostarczyli towar, wszystko super. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 111

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >