Materiały budowlane Łódź i okolice

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

2 lutego 2017, 10:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Drodzy, szukam w łodzi lub okolicach dobrego składu budowlanego. Rozglądam się teraz za materiałami i ekipami, bo chcę się zabrać za budowę domu na wiosnę, jak mróz odpuści. Jakie są teraz ceny i dalczego warto wybrać ten, a nie inny skład?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2017, 12:20

A może nie warto ograniczać sie tylko do jednego miasta w kwestii kupna materiałów budowlanych oraz niezbędnych narzędzi? Moim zdaniem warto poszukać w sklepach internetowych gdzie masz szanse znaleźć wszystko czego potrzebujesz w niższej cenie,.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2017, 20:37

Możesz zajrzeć do Ozorkowa do Centro-Bud. Sam prowadzę firmę budowlano-remontową i zamawiam u nich materiały od bloczków fundamentowych po ocieplenia. Cenowo OK, dają też spory wybór materiałów. Dla mnie jako wykonawcy jest ważne, że szybko dostarczają towar, nie ma zastojów - nic nie brakuje! no i można zamawiać partiami transport, co w przypadku sklepów www nie jest możliwe. Możesz sobie wszystko poplanować i nie zagracasz działki. Duży plus ode mnie za profesjonalizm. Ps. Są spółką jawną, co jak się okazuje jest dość istotne bo gwarantują bezpieczeństwo zakupów, w przeciwieństwie do niektórych składów konkurencyjnych, gdzie jest np. problem z księgowaniem zaliczek (bo coś tam się dziwnego dzieje). Centro-Bud takich kłopotów nie ma.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 08:40

Też jestem zdania, że warto poszukać materiałów i chemii budowlanej w sklepach internetowych, a nie tylko w łodzi, bo tym sposobem możesz zwyczajnie przepłacić, a zamawiając online masz wygodę i komfort.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 341 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 524 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >