Mi to remont głównie kojarzy się ze sprzątaniem, takimi czynnościami jak wywóz gruzu Ojj tak ... działo się u mnie sporo kilka lat do tyłu i więcej takiego remontu nie chce widzieć.
Materiały remontowe
Ostatnio na forum
- Dotacje na budowę domu Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa Jestem na etacie załatwiania papierów na pozwolenie budowę domu itp . Chciałbym się dowiedzieć czy są dofinansowania do nowych budynków ? Słyszałem o czystym po...
- Kanalizacja Liczba postów: 278 Grupa: Moja budowa Jeśli szukalibyście dobrego rozwiązania w zakresie zabudowy rur w łązienkach, polecam zastanowić się nad gotową już zabudową z płyt karton gips. Jasne, że mozna...
- Logistyka Liczba postów: 45 Grupa: Moja budowa Zastanawiam się nad wdrożeniem technologii identyfikacji w firmie i natrafiłam na issrfid.com. Wiem, że RFID staje się coraz popularniejsze w logistyce i magazy...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 51 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....
- Koszt hali magazynowej Liczba postów: 817 Grupa: Moja budowa Szukając profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej jakości osprzętu do wózków widłowych, jak przedłużki wideł, uchwyty, liny stalowe, trawersy itd. to s...