Chciałam się dowiedzieć, czy kupujecie meble do własnego złożenia na internecie. Ja ostatnio kupiłam na esmebel.pl- swoja drogą możecie powiedzieć co sądzicie o tym sklepie- i złożenie go zabrało mi trochę czasu, choć to tylko stół. Sam efekt jest super. Jutro kupuję farbę i maluję go, bo chcę mieć granatowy stół, a ten jest bukowy więc nie bedzie trudno go pokryć.
offline selgros praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
|
| |
offline mamymeble praktykant
|
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline laskos6989 praktykant
|
Nie ma to jak meble zamówione na wymiar u porządnego stolarza. Ja korzystałem z usług tego pana. Fajny facet, rzeczowy i solidnywww.mebledluzniewski.strefa.pl |
| |
offline wolaki praktykant
|
|
| |
offline marecki_1 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez marecki_1 dnia: 4 grudnia 2012, 10:47 | |
| |
offline sylwek praktykant
|
Polecam przeglądanie stron internetowych znanych producentów mebli, a potem osobista wizyta, w wybranym salonie. Mnie osobiście podobają się te meble biurowe. |
| |
Gość: marek kraków praktykant |
ja od kiedy załozyłem konto na allegro zaczołem kupować różne rzeczy na początku te najtańsze gdyż obawiałem się pierwszych transakcji ale z czasem zakupiłem łóżko, imaterac do łóżka, a póżniej wiele rzeczy do domu które w pobliskich sklepach często były o wiele droższe wszystkie zakupy jak najbardziej udane i bez wychodzenia z domu, żona też się wciągnęła w takie łatwe zakupy wystarczy kliknąć i zapłacić przelewem a potem poczekać i tak też nabyliśmy również pierwsze meble za pomocą internetu, zaku najknajbardziej trafiony, choć długo się wahaliśmy, ciekawiło nas czy wszystko będzie jak w opisie i nie zawiedliśmy się mebelki były do łazienki akurat śliczne i przyszły w całości więc nic nie musialem robić:) mogę polecić mebelki ze sklepu http://vertussi.redcart.pl/ nie zawiodłem się na sprzedawcy i to napewno nie był mój ostatni zakup, dla mnie zakupy internetowe stały się czymś normalnym a pozatym oszczędzam czas i pieniądze,polecam wszystkim |
|