Meble

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

27 listopada 2009, 13:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałam się dowiedzieć, czy kupujecie meble do własnego złożenia na internecie. Ja ostatnio kupiłam na esmebel.pl- swoja drogą możecie powiedzieć co sądzicie o tym sklepie- i złożenie go zabrało mi trochę czasu, choć to tylko stół. Sam efekt jest super. Jutro kupuję farbę i maluję go, bo chcę mieć granatowy stół, a ten jest bukowy więc nie bedzie trudno go pokryć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2009, 20:49

mój kuzyn wszystko kupuje w internecie meble też, i nie ma z tym problemu ja wole na żywo. Przynjamniej wiem co kupuję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2009, 12:53

Wszędzie można kupić meble do złożenia, w sieci też i znam kilka osób, które kupiły sobie takie meble. Ja mam tez meble ze sklepu internetowego, kupiłam na esmebel.com fajne solidne i drewniane. Opłacało się tam kupić, bo mają bardzo przyzwoite ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2010, 03:44

W internecie można łatwo znaleźć producenta mebli - dzięki MamyMeble.pl. Ale nie radzę kupować, chyba że do pokoju studenckiego:) Meble kuchenne, szafa, zabudowa do przedpokoju powinny być solidne i gustowne.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2010, 14:53

Znam te sklepy, mają bardzo fajna ofertę. Ja dodam, że sklep myin.pl, który ma bardzo dużą i oryginalna ofertę mebli i dodatków: do kuchni, domu i ogrodu. Designerskie i niebanalne przedmioty tam mają, warto zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2011, 17:55

Nie ma to jak meble zamówione na wymiar u porządnego stolarza. Ja korzystałem z usług tego pana. Fajny facet, rzeczowy i solidnywww.mebledluzniewski.strefa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2011, 11:58

Zgadzam sie: good 1 bad

Użytkownik laskos6989 napisał:
Nie ma to jak meble zamówione na wymiar
u porządnego stolarza. Ja korzystałem
z usług tego pana. Fajny facet,
rzeczowy i solidnywww.mebledluzniewski.str
efa.pl

Też myślę, że nie opłaca się kupować mebli w internecie. Nie raz zdarza się że wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach bo te są zwyczaj wizualizacją. W przypadku mebli na zamówienie dostajemy to co chcemy i płacimy za to może i więcej jednak pamiętajmy że meble kupuje się na lata, taki mebel na pewno posłuży nam o wiele dłużej niż zakupiony w internecie, który jest produkowany masowo.

http://www.facebook.com/pages/Design-XXI-wieku-okiem-VizualF orm/145797018817711#!/pages/Design-XXI-wieku-okiem-VizualFor m/145797018817711

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2011, 19:31

Na żywo można dotknąć, otworzyć drzwiczki w przypadku regału czy komody i zajrzeć w każdy kąt. Nawet przy zakupie w sklepie meble często są do samodzielnego złożenia. Meble na zamówienie są jak najbardziej dużo lepsze, z tym że nie każdego na nie stać.

Ten post był edytowany przez marecki_1 dnia: 4 grudnia 2012, 10:47
Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2011, 13:32

Polecam przeglądanie stron internetowych znanych producentów mebli, a potem osobista wizyta, w wybranym salonie. Mnie osobiście podobają się te meble biurowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2011, 09:56

ja od kiedy załozyłem konto na allegro zaczołem kupować różne rzeczy na początku te najtańsze gdyż obawiałem się pierwszych transakcji ale z czasem zakupiłem łóżko, imaterac do łóżka, a póżniej wiele rzeczy do domu które w pobliskich sklepach często były o wiele droższe wszystkie zakupy jak najbardziej udane i bez wychodzenia z domu, żona też się wciągnęła w takie łatwe zakupy wystarczy kliknąć i zapłacić przelewem a potem poczekać i tak też nabyliśmy również pierwsze meble za pomocą internetu, zaku najknajbardziej trafiony, choć długo się wahaliśmy, ciekawiło nas czy wszystko będzie jak w opisie i nie zawiedliśmy się mebelki były do łazienki akurat śliczne i przyszły w całości więc nic nie musialem robić:) mogę polecić mebelki ze sklepu http://vertussi.redcart.pl/ nie zawiodłem się na sprzedawcy i to napewno nie był mój ostatni zakup, dla mnie zakupy internetowe stały się czymś normalnym a pozatym oszczędzam czas i pieniądze,polecam wszystkim

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 448 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...
  • Umywalka nablatowa Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... Dobór korka do umywalki wymaga uwzględnienia zarówno wymiarów otworu odpływowego, jak i typu umywalki – czy posiada ona przelew, czy nie. Korek klik-klak jest p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 323

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >